Hippe sneakers voor dames - De Stylingfabriek • Lifestyleblog | Design, Modeblog & meer!
17294
post-template-default,single,single-post,postid-17294,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

09 mrt Hippe sneakers voor dames

Sneakers zijn van alle tijden. Ze zijn nog altijd immens populair en dat zijn ze altijd al geweest. Iedere vrouw heeft wel een paar sneakers in de kast staan. Ze zijn gemakkelijk overal mee te combineren, van spijkerbroeken tot jurkjes. Bovendien zitten ze heerlijk en kun je er makkelijk hele dagen op lopen. Maar wat is nu hip en trendy? Hieronder zie je de nieuwste trends als het gaat om damessneakers.

1. Platform sneakers


Platform sneakers zijn schoenen met een extra dikke zool. Dit is uitermate handig voor wanneer je net iets langer wilt zijn zonder die pijnlijke hakken aan te moeten doen. Ze bestaan al heel lang maar komen telkens terug in de mode omdat ze gemakkelijk te combineren zijn door de oneindig veel uitvoeringen die er op de markt zijn. Van lekker minimalistisch wit naar felle kleurcombinaties.

2. Kleur

Tegenwoordig mogen je schoenen ook behoorlijk wat kleur bekennen. Ben je bang dat dit moeilijk te combineren is? Trek ze aan onder een geheel zwarte of witte look. En wanneer je niet bang bent om op te vallen kun je ze ook aantrekken onder looks met juist ook veel kleuren en prints. Maar de minimalistische, vaak geheel witte, sneakers zijn ook weer helemaal hip. Deze witte sneakers zijn altijd handig om standaard in je kast te hebben staan, want ze zijn overal mee te combineren.

3. Chunky sneakers/Dad sneakers

Deze trend komt voort uit de jaren negentig en je moet er maar van houden. Het zijn een soort sportschoenen met een extra dikke zool (die ze in de jaren negentig ook hadden, maar destijds als ongepast beschouwd werden). De zolen lijken tegenwoordig steeds dikker, groter en extremer te worden. Deze sneaker kun je het beste combineren onder een simpele look met spijkerbroek, want deze schoenen zijn al een statement op zich. Maar wanneer je hier niet bang voor bent, kun je ze ook onder een jurkje dragen voor een stoere twist.

4. Natuurlijke materialen

Sneakers met daarin iets van kurk, touw of riet er in verwerkt zijn ook hip. Ze hebben meteen iets zomers en schoenen met bijvoorbeeld een rieten vlechtwerk geven ook een luchtig tintje. Natuurlijk materiaal is niet meer iets wat je nu zou verwachten bij een schoen, dus het heeft een verrassend aspect. Sommige sneakers hebben enkele kleine details met natuurlijke invloeden, maar je hebt ook sneakers met complete zolen van natuurlijk materiaal. Het is maar net wat jij leuk vindt. Daarnaast zijn de kleuren van deze sneakers vaak erg zacht en kun je ze combineren met kleding in dezelfde natuurtinten. 

Bron: schoenenwinkel Delft

Tags: