Handgemaakte Zeeuwse sieraden kopen - De Stylingfabriek • Lifestyleblog | Design, Modeblog & meer!
16502
post-template-default,single,single-post,postid-16502,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

28 aug Handgemaakte Zeeuwse sieraden kopen

Als je online bent en op zoek gaat naar handgemaakte sieraden, dan zal dat je niet lang duren. Er zijn diverse websites, zoals Etsy, waar mensen hun eigen producten aanbieden en daaronder vallen natuurlijk ook sieraden. Deze sieraden zijn meestal uniek en je kunt er zeker van zijn dat er weinig exemplaren ervan te vinden zal zijn. Maar men maakt ook handgemaakte sieraden die gebaseerd zijn op bijouterieën en accessoires die al jaren bestaan en er nog steeds elegant uitziet. De Zweedse knoop is een goed voorbeeld hiervan.

De Zweedse knoop werd tijdens de 17e eeuw alleen door mannen gedragen. Je droegen het meer op hun hemd en op hun boord als een ‘keelknoop’. Later begonnen dames deze ook te dragen als mutsspeld of als broche. Het was een goede manier om je status aan anderen te presenteren. Hoe groter de knoop, hoe rijker je was. De stijl van de knoop is weinig verandert en straalt nog steeds elegantie uit. Het is de perfecte accessoire om aan te trekken voor een chic avondje uit.

Ben je zelf op zoek naar een leuke ketting met een Zeeuwse knop eraan? Dan kun je een kijkje nemen bij Corinarietveld.nl. Daar zul je mooie, handgemaakte kettingen vinden. Je kunt een ketting kiezen die alleen met de knoop komt of eentje die tevens mooie zwarte parels bevat. Je zult zien dat er veel aandacht aan de details besteedt is en de oog van vele mensen zal opvangen.

Als je een heel setje wilt hebben, dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Je kunt daar ook oorknopjes en ringen kopen. De ketting wil je misschien niet overal dragen, maar de ring is wel een accessoire die je dagelijks aan kunt. Of je nou boodschappen aan het doen bent of achter het computer zit te werken.

Het kan wel een beetje moeilijk zijn om de juiste ringmaat te schatten. Als je hulp nodig hebt daarbij, dan neem je gewoon contact op met hun klantenservice. Meteen een antwoord krijgen door met ze te chatten kan natuurlijk ook. Als je in Nederland meer dan 30 euro besteedt, dan krijg je je aankoop helemaal gratis aan huis geleverd.