Festival fashion trends van dit jaar - De Stylingfabriek • Lifestyleblog | Design, Modeblog & meer!
16392
post-template-default,single,single-post,postid-16392,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive
Denim

24 mei Festival fashion trends van dit jaar

De zon schijnt, de vogeltjes fluiten en iedereen is weer vrolijk. De lente is weer in volle gang, wat natuurlijk ook betekent dat het festivalseizoen weer voor de deur staat! We hebben er ondertussen al een paar achter de rug, maar de beste moeten nog komen. Dat we weer mogen dansen betekent natuurlijk ook dat iedereen weer z’n best zal gaan doen om er goed uit te zien. Maar wat zullen we deze zomer dan zoal tegen gaan komen? In deze blog geven we je alvast een voorproefje!

Denim, denim, denim

Een van de trends die we natuurlijk dit jaar ook weer terug gaan zien is denim. Je mag tegenwoordig all out gaan als het aankomt op denim. Zo zou je bijvoorbeeld makkelijk je diesel jeans met een g star raw spijkerjas kunnen combineren. Dit brengt je uiteindelijk tot een stijlvolle comfortabele look.

Iets voor op je hoofd

Ook ga je deze zomer ga je de hoofddeksels weer zien. Hiervoor geld eigenlijk: hoe gekker, hoe beter. Je kunt natuurlijk gewoon een pet op, maar een bandana of een grote hoed kan natuurlijk ook. Erg fijn is natuurlijk dat het je beschermd tegen de zon. Natuurlijk maakt het je outfit ook helemaal af.

Velle kleuren en prints

Waar een aantal jaar geleden basic de norm was kun je nu weer allerlei gewaagde kleuren en printen verwachten. Je hoeft daarbij totaal niet bang te zijn om de aandacht te trekken. In combinatie met een wat simpelere outfit springt een felle kleur of print er helemaal uit.

Laarzen en jurkjes

Ook zal je veel laarzen onder jurken zien. Hierbij kun je denk aan een beetje een western achtige look. Een jurk kun je natuurlijk goed combineren met verschillende accessoires wat er natuurlijk erg leuk uit ziet.

Comfortabele schoenen

Tot slot zullen veel mensen ook dit festivalseizoen weer gaan voor comfortabele schoenen. Je moet immers urenlang kunnen dansen, dus moet je het wel comfortabel houden. Houdt hier zelf ook rekening mee. Het is aan te raden om schoenen te dragen die al ingelopen zijn om pijnlijke voeten te voorkomen.