Entertainment en gadgets voor mannen - De Stylingfabriek • Lifestyleblog | Design, Modeblog & meer!
16214
post-template-default,single,single-post,postid-16214,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

04 okt Entertainment en gadgets voor mannen

De moderne man van nu is met veel meer bezig dan bier drinken en voetbal kijken. Dat blijft natuurlijk ook een aangename bezigheid, maar daarnaast zijn er veel nieuwe lifestyle elementen speciaal gericht op mannen. Bijvoorbeeld de nieuwe films en series, zoals het nieuwste seizoenen van Game of Thrones en The Walking Dead. Maar ook de nieuwe keiharde, komische actiefilms Logan Lucky (met Channing Tatum en Daniel Craig) en The Hitman’s Bodyguard (met Samuel L. Jackson) worden getipt. Je bent daarnaast natuurlijk op de hoogte van de nieuwste gadgets; van de nieuwe iPhone 7 tot het allernieuwste in action camera’s. Wat dacht je bijvoorbeeld van de ISAW Edge? De kleinste en lichtste action camera waarmee je al je avonturen en sportprestaties, maar ook je familiefilmpjes haarscherp filmt. Hoe je op de hoogte blijft van alle ontwikkelingen? Verschillende Facebookpagina’s, maar ook blogs als www.mensgoodlife.nl helpen je daar waarschijnlijk bij.

Mannen en stijl

Daarnaast heeft de man van nu ook zeker aan stijl gewonnen. Mannen met slippers zijn allang geen uitzondering meer en de mannenarmband wint aan populariteit als stoere accessoire voor een business casual look. Ook mooie manchetknopen geven net even dat beetje extra. Bij feestjes wordt verder steeds vaker een dresscode genoemd, waarbij je je vaak kunt redden met een goed zittende chino, een stoer overhemd en een stijlvol jasje. En maak het lekker kleurrijk, in je overhemd of met een mooie print in je jasje ben je stijlvol, maar zeker niet saai. Een goede riem die past bij je schoenen maakt het geheel af. Je bent er klaar voor!

De gezonde, actieve, fitte man

De zomer is bijna afgelopen, maar dat betekent niet dat je je BBQ al in de schuur weg kunt zetten. Ook in het najaar zijn er nog volop mogelijkheden om de BBQ aan te steken voor een heerlijke nazomeravond, natuurlijk met een vuurkorf erbij om warm te blijven. Naast de heerlijke stukken vlees die je uiteraard zelf bereidt, zijn groentespiezen ook helemaal hip en heerlijk van de BBQ. De trend richting meer gezond eten, en minder vlees, is ook jou zeker niet ontgaan!

Daarnaast train je vanzelfsprekend met een personal trainer, of doe je fanatiek mee met de bootcamp trainingen om goed in shape te blijven. Zo veel mogelijk buiten zijn, lopen en fietsen, het is heerlijk én helpt je fit te blijven. Ook zijn er steeds meer apps met personal training programma’s. Dan hoef je met slecht weer de deur niet eens meer uit!