Een dagje strand: wat neem je mee in je tas? - De Stylingfabriek • Lifestyleblog | Design, Modeblog & meer!
15507
post-template-default,single,single-post,postid-15507,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

28 apr Een dagje strand: wat neem je mee in je tas?

In de zomer mag een dagje strand met het hele gezin niet ontbreken, zeker niet als het een buiten erg warm is. Wat neem je mee tijdens een bezoek aan het strand? Naast een parasol ter bescherming van je lichaam tegen de zon, zonnebrand en een badlaken is het bijvoorbeeld van groot belang om voldoende vocht mee te nemen. Zonder dat je het door hebt verlies je ontzettend veel vocht als je een paar uur in de zon ligt. Dit is de reden dat het vocht in je lichaam moet worden aangevuld om een complicatie als uitdroging te voorkomen.

 

Voldoende vocht en eten mee naar het strand

Om te beginnen neem je vanzelfsprekend voldoende tijdschriften, een bal en bijvoorbeeld een luchtbed mee voor jezelf en de rest van je gezin. Met het speelgoed kunnen kinderen zich vaak een lange tijd vermaken op het strand. Naast speelgoed dien je protectiemiddelen tegen de zon mee te nemen, zoals een parasol, zonnebrand met een hoge factor en bijvoorbeeld een pet. Een pet is niet alleen fijn om verbranding te voorkomen, maar kan ook helpen tegen een zonnesteek.

Tot slot, wellicht het belangrijkste van alles, dien je voldoende vocht en eten mee te nemen tijdens een bezoek aan het strand. Mocht je niet voldoende vocht hebben, koop dan altijd nog een extra flesje water of frisdrank. Het voordeel aan frisdrank is dat er suikers inzitten, wat veel mensen fijn vinden bij een lange dag in de zon. Zeker als je je regelmatig draaierig voelt kan suiker de uitkomst bieden.