Desert boots - De Stylingfabriek • Lifestyleblog | Design, Modeblog & meer!
17832
post-template-default,single,single-post,postid-17832,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

22 mrt Desert boots

Desert boots Sacha

Desert boots zijn al sinds ze bestaan een trend. Zo’n veelzijdige schoen heeft de modehartjes van veel mannen en vrouwen geprikkeld, en of je nu een wandeling gaat maken in de natuur of op weg bent naar je werk, er zijn eindeloos veel mogelijkheden in desert boots! Bij Sacha shop je desert boots in hoge- en lage varianten. Zo kom je boots voornamelijk tegen in het groen, bruin, zwart en beige. Bij Sacha hebben we ook desert boots in verschillende materialen, namelijk leer en suède. Suède wordt vooral bij een chique look gebruikt en leer geeft een stoere touch aan de outfit. Dat is de schoonheid van deze boots, ze kunnen met elke stijl gecombineerd worden!

 

Geschiedenis van desert boots

De desert boots werden voor het eerst gedragen door officieren die in Birma gestationeerd waren. De boots werden al snel populair vanwege hun comfort. Ze kwamen erachter dat het schoeisel ook geschikt is voor alle weersomstandigheden. Ze waren casual genoeg om buiten dienst te dragen en voldeden zo aan alle eisen. De desert boots werden voor het eerst in Groot-Brittannië ontworpen, waardoor ze over de hele wereld bekend staan als typisch Britse boots. De boots zijn vaak opnieuw ontworpen waardoor er genoeg opties zijn voor iedereen en elke stijl. Maar ook al gaan de desert boots regelmatig opnieuw in design, ze blijven altijd trouw aan de oorspronkelijke stijl! 

 

Desert boots combineren

Met de stijlvolle desert boots kun je van een standaard outfit met T-shirt en jeans, snel switchen naar een stoere vintage look. Combineer een T-shirt met een zwarte jeans en beige desert boots voor een mooie kleurencombinatie. Heb jij een feestelijke avond met een dresscode? Ga voor een mooie pantalon in combinatie met zwarte sùede desert boots. Shop je favoriete paar bij Sacha!