Degelijk en Deens - De Stylingfabriek • Lifestyleblog | Design, Modeblog & meer!
17583
post-template-default,single,single-post,postid-17583,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

08 apr Degelijk en Deens

Exclusieve design producten van grote kwaliteit, functionaliteit en esthetiek ontwerpen, dat is het doel van Eva Solo. De gebruikers zullen merken dat hun dagelijks leven vergemakkelijkt en verrijkt wordt. Het assortiment van deze Deense gigant is steeds groter geworden en passen helemaal bij de moderne tijd. Enkele voorbeelden zijn de pannenserie Gravity, zelfwaterende bloempotten en drupvrije thermoskannen.

Steeds bekender

Interieurdesign en keukengerei werd door dit familiebedrijf is 1913 opgepakt en het is dan ook niet vreemd dat het merk toen vooral populair was bij huisvrouwen. Het merk had toen nog de naam Kai Fog. De lancering van een snijmachine voor brood, vleeswaren en kaas zorgde voor een doorbraak. Dit is de eerste van vele klassiekers die dit merk inmiddels rijk is.

Succes wordt erkend

Bovendien is Eva Solo in de loop van de jaren beloond met verschillende internationale prijzen, waaronder de Red Dot, de Design Plus en de IF Award. Ook de pannen mogen gezien worden, want in de keuken is het van belang dat je kunt rekenen op je materiaal. Klassieke elementen worden aan een strak en modern design toegevoegd. Andere pannen hebben een lichte RVS uitvoering en hebben een iets hogere prijs dan andere merken. Een pan van Eva Solo is niet alleen van hoge kwaliteit, hij ziet er ook nog eens schitterend uit. En dat mag wat kosten.

Relaxed leven

Naast de keuken vind je in het ruime assortiment ook diverse producten voor de woonkamer, eetkamer, verlichting en accessoires. Wij geven je een beeld van het aanbod.

Planken

Smile is een elegant plankensysteem dat zowel flexibel als simpel is en wat er voor zorgt dat je jouw favoriete bezit kunt tentoonstellen.

Lounge tafels

De vele combinatie mogelijkheden geven je de kans om je eigen, persoonlijke arrangement samen te stellen.

Lounge stoelen

Het zachte oppervlak maakt dat de Abalone lounge stoel comfortabel is om voor langere tijd op te zitten. Ergonomisch plaatsnemen is mogelijk door de organische vorm.

Sofa’s

Waar de rugleuningen van oude banken meestal met knopen werden bekleed, heeft Phantom gaten. Het is precies dit detail dat de naam van de bank heeft geïnspireerd. Het lijkt namelijk alsof de knopen er zijn, maar dat zijn ze niet. Haast een illusie. De strakke look wordt verzacht met zacht stoffering en mooie rondingen.

Eetkamer stoelen

Wanneer je op de Combo stoel gaat zitten, vormen de stoel en rugleuning zich subtiel naar je lichaam. Dit zorgt voor comfortabele rugondersteuning. De rugsteun is licht flexibel en comfortabel in alle zithoudingen.