Dé zomerkleding van 2016 - De Stylingfabriek • Lifestyleblog | Design, Modeblog & meer!
15665
post-template-default,single,single-post,postid-15665,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

21 sep Dé zomerkleding van 2016

De zomer zit er bijna op, wat waren de modetrends van dit seizoen? Het was vooral kort, kort, kort deze zomer! Korte broekjes bij de dames, hemdjes bij de mannen. Niet alleen omdat de temperaturen zo hoog waren deze zomer, ook omdat dergelijke kleding er zomers en vrolijk uitziet. Naast het feit dat veel kleding kort was, hebben ook de felle, zomerse kleuren in 2016 aan populariteit gewonnen. Veel kleding werd uitgevoerd in het geel, rood of een andere zomerse tint.

 

Tip: kijk af en toe eens in modebladen! Modebladen staan vol met inspiratie voor leuke outfits in de zomer van 2016 of alvast voor de herfst van dit jaar. Zo kom je wellicht op nieuwe ideeën, waar je zelf nooit aan gedacht had.

 

Combineer zomerse kleding met accessoires

Een outfit voor de zomer van 2016 is niet compleet zonder een aantal leuke accessoires. Denk bijvoorbeeld aan een mooie gouden of zilveren ketting, die naadloos aansluit bij de zomerse kleuren van de kleding dit jaar. Ook kiezen veel dames voor het laten zetten van een navelpiercing, wat past bij de korte shirtjes die dit jaar populair zijn in Nederland.

 

Koop je kleding voor 2017 nu!

Wanneer je de zomerkleding uit 2016 mooi vond, kan het heel interessant zijn om nu alvast kleding te kopen voor volgend jaar. Het gros van de modetrends verandert niet door de jaren heen, waardoor kleding van nu volgend jaar ook nog kan. Daarbij is zomerkleding uit 2016 heel goedkoop aan te schaffen in de herfst, omdat de restanten met veel korting worden aangeboden door kledingwinkels. Er zijn ontzettend veel webwinkels met kleding, waardoor het aanbod op internet erg groot is. Zo vind je gegarandeerd leuke kleding voor de zomer van volgend jaar, zonder dat je hier veel voor betaalt!

Tags: