De sieraden trends van de zomer van 2018 - De Stylingfabriek • Lifestyleblog | Design, Modeblog & meer!
16486
post-template-default,single,single-post,postid-16486,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

23 jul De sieraden trends van de zomer van 2018

De zomer komt steeds sneller dichterbij, toch moet je op de hoogte zijn van de laatste trends op het gebied van sieraden. Zo loop je er heel de zomer weer fantastische bij, en zijn de hunks niet van je af te slaan. Over het algemeen is te zien dat de sieraden niet meer hoeven te bestaan uit allerlei poespas, maar dat juist het minimalistische aan deze sieraden zo wordt gewaardeerd. Zeker nu verschillende modellen en trendzetters van deze tijd hiermee lopen.

Kettingen combineren

Je kunt van de zomer natuurlijk een ketting om doen, maar tegenwoordig is het helemaal hip om verschillende kettingen met elkaar te combineren. Je kunt dus best een ketting met een lange snoer combineren met een ketting met een korter snoer. Dit noemen we ook wel layeren oftewel laagje over laagje. Best handig, nu kun je dus 2 favoriete kettingen om in plaats van 1.

Armbanden

Helemaal hip is het mixen van verschillende ringen en armbanden. Denk hier niet alleen aan het merk, maar ook aan de kleur en de stijl van de sieraden. Daarnaast mogen deze armbanden en ringen ook van verschillende kleuren zijn. Niet alleen grijs of goud, nee felroze, rood en kikkergroen. Maak het zo gek als je wilt.

Horloges

Horloges zijn ook weer helemaal in deze zomer. Mocht je denken dat je deze niet nodig hebt, dan zit je aankomende zomer toch echt verkeerd. Zeker een goed vormgegeven horloge kan  het verschil maken tussen goed of fantastische eruit zien. Je kunt verschillende bandjes selecteren bij een horloge zodat je er je eigen twist aan kunt geven. Je hoeft niet veel geld uit te geven aan een horloge. Maar hij moet je wel echt staan. Neem bijvoorbeeld de minimalistische maar toch zeer stijlvolle horloges van rosefield. Deze horloges zijn ook aankomende zomer weer helemaal hip. Mocht je meer willen weten over horloges van rosefield en andere merken klik hier.