De schoenentrends van de zomer van 2021 voor dames - De Stylingfabriek • Lifestyleblog | Design, Modeblog & meer!
17669
post-template-default,single,single-post,postid-17669,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive
schoenentrend dames

06 aug De schoenentrends van de zomer van 2021 voor dames

Ben jij op zoek naar een paar nieuwe toffe schoenen online kopen voor de zomer van 2021? Dan moet je natuurlijk een kijkje nemen naar de nieuwe collecties van deze zomer. Bekijk hier de mooiste schoenentrends.

Schoenentrend 1: Beige, beige, beige

De witte sneakers zijn natuurlijk een klassieker voor in de zomer maar nu is er een nieuwe kleur die de show steelt, namelijk beige. Zomers beige zie je nu overal en is te verkrijgen in allerlei soorten zomer schoenen. Het toffe aan deze nieuwe zomerkleur is dat je het in verschillende tonen kan krijgen. De een is wat warmer van kleur en de ander is wat koeler. 

Schoenentrend 2: Mix van materialen

Een mix van materialen is ook veel terug te zien bij zomerschoenen dit jaar. Dat maakt een paar schoenen ook super opvallend. Bij deze schoenen is een beetje extra nooitgenoeg. Er worden verschillende soorten materialen, kleuren en prints met elkaar gecombineerd in één schoen. Hoe moet je dat voor je zien? Denk aan een paar schoenen met leer, suède gecombineerd met glitterstukken of metalen details. 

Schoenentrend 3: Mooi vlechtwerk

Deze zomer moet je wel schoenen hebben met vlechtwerk. Het is helemaal hip om een paar mooie sandalen te hebben met prachtig vlechtwerk. De materialen die hiervoor worden gebruikt zijn bijvoorbeeld riet, suède, touw of leer. Niet alleen sandalen maar ook slippers, espadrilles bevatten dit mooi staaltje vlechtwerk deze zomer. Het is absoluut een must voor het warme weer. 

Schoenentrend 4: Grote chunky sandals 

In de winter zag je overal chunky sneakers of boots. Dat zijn schoenen met grote zolen. Deze zomer zie je dan ook sandalen en slippers met een chunky feel. Ook in de collectie van Tamaris. Het fijne aan deze trend is dat het niet alleen modieus is maar ook heel erg comfortabel. De brede banden en grote zolen zullen ervoor zorgen dat jij super comfortabel maar wel hot rondloopt deze zomer. Als jij van plan bent om online schoenen te kopen, stop dan meteen die chunky sandalen in je winkelmandje.