De nieuwste herfst trends - De Stylingfabriek • Lifestyleblog | Design, Modeblog & meer!
17156
post-template-default,single,single-post,postid-17156,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

24 okt De nieuwste herfst trends

Aankomend weekend wordt de klok weer verzet, voor de één is het heerlijk en voor de ander is het een ramp. Als het donker is zodra je uit je kantoorpand stapt dan weet je het: de herfst is nu toch echt begonnen. Toch biedt de herfst ook veel leuke dingen: Je kunt je interieur weer in de herfstsferen indelen, want in alle woonwinkels zijn weer veel nieuwe artikelen verkrijgbaar. Veel mensen kopen een aantal leuke nieuwe vazen, decoraties of anders woonartikelen om de welbekende herfstdip te voorkomen. Elk jaar zijn er ook weer nieuwe herfst trends, in dit artikel ga ik je daar meer over vertellen. 

Planten

Planten zijn helemaal in deze herfst. Vooral de planten met veel kleuren zijn helemaal terug van weggeweest. Door de kleuren planten te combineren met de kussens op je bank of met je gekleurde tapijten kun je unieke en prachtige sferen creëren. Ook avocado planten zijn weer enorm populair. De pit van een avocado kan met wat water en heel veel geduld worden omgetoverd tot een prachtige huiskamerplant die erg leuk staat op een vensterbank of dressoir kast. 

Spiegels 

Ook spiegels zijn deze herfst weer helemaal in trek. Vooral de kleine spiegels moeten weer plaatsmaken voor de grote ronde spiegels. Erg handig, want een ronde spiegel is makkelijker op te hangen, omdat die altijd recht hangt. Geen gedoe met waterpassen, maar ophanden die spiegels! De ronde spiegels worden vaak opgefleurd met een gekleurde plakstrip die je aan de zijkant van de spiegel kunt plakken. 

Herfst Natuur

Dit is geen nieuwe trend, maar blijft wel elk jaar zeer populair. De herfst creëert altijd prachtige natuurlijke decoratiestukken. Veel mensen gaan dan ook in het weekend het bos in, op zoek naar gekleurde bladeren, beukennootjes, kastanjes en oude stukken schors. Door enkele van bovenstaande herfst items te decoreren op een oud stuk schors kun je prachtige stukken creëren waar je bij het tuincentrum al snel 300 euro voor betaald.