De mooiste amethisten op een rijtje - De Stylingfabriek • Lifestyleblog | Design, Modeblog & meer!
17904
post-template-default,single,single-post,postid-17904,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

23 jun De mooiste amethisten op een rijtje

Amethist maakt deel uit van de Gouden Driehoek. Dit is de combinatie van Bergkristal, Amethist en Roze Kwarts. Deze krachtige combinatie versterkt elkaar, waardoor ze samen krachtiger zijn dan elk van deze stenen alleen. Deze oeroude combinatie brengt liefde en harmonie in de ruimte waarin ze staan. Deze combinatie is ook bij uitstek geschikt voor Crystal Grids, om bij je te dragen of om te mediteren. Amethist heeft veel toepassingen en er zijn er veel die mooi zijn. De mooiste amethisten kun je bijvoorbeeld gebruiken als zaksteen, of op de huid in een sieraad. Natuurlijk kun je hem ook op een relevante plek neerzetten, zoals in een ruimte waar je harmonie en rust wilt brengen. Laten we enkele van de mooiste amethisten verkennen die er zijn.

Zwarte Amethist

Zwarte amethist kristallen hebben veel eigenschappen en structuur gemeen met de populaire paarse kristallen. De meeste zijn mat zwart, violet van kleur en bevatten andere extra metafysische eigenschappen en mineralen. Zwarte amethist is een goed kristal dat net als paarse amethist in meditatie kan worden gebruikt. Het stimuleert de hogere chakra’s. In tegenstelling tot andere amethisten, kan zwarte amethist het best worden gebruikt als een solide psychologische beschermende steen. Het heeft ook een sterke aardingstrilling. Het is niet erg gebruikelijk en is te vinden in elke goede winkel met kristallen edelstenen.

Amethist Ametrien

Dit is een uitstekende mix die kan helpen bij het bevorderen van inspiratie, mentale helderheid en spirituele genezing. Ametrien is een prachtige steen vermengd met gele citrien kristallen en paarse amethist. Het betekent dat het de energie van deze kristallen heeft. Dit prachtige kristal combineert vele krachtige eigenschappen van citrien en versmelt het met amethist-energie om positiviteit in je leven aan te trekken. Deze mix van kristallen brengt vrouwelijke en mannelijke krachten samen om je te helpen verslavingen zoals drugs los te laten. Het helpt bij het afvallen en versnelt je wilskracht.

Rode getipte amethist

Red Tipped Amethyst is een speciaal soort kristal die een goede energie bescherming biedt en je helpt geaard te blijven. Red Tip Amethist is een energiecombinatie omdat de rode tip bestaat uit een coating van het mineraal hematiet. De steencoating is een mengsel van donkerbruin en violet kwarts. Het is een energetische samensmelting van amethist en kwartsoscillaties. Bezoek vandaag nog een online webshop op die van jou te bemachtigen!

Bron: RubenRobijn