Brillen horen bij het modebeeld van 2018 - De Stylingfabriek • Lifestyleblog | Design, Modeblog & meer!
16440
post-template-default,single,single-post,postid-16440,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive
qode interactive strata

11 jun Brillen horen bij het modebeeld van 2018

Anno 2018 is het helemaal niet meer erg om een bril te dragen. Sterker nog, het is ontzettend hip! We dragen verschillende monturen in allerlei stijlen. Zelfs als je geen bril nodig hebt is het nog een trend om toch een montuur op te zetten. Het kan je outfit helemaal afmaken. Een bril geeft je complete look een bepaalde uitstraling. Je kunt ermee laten zien wie je bent en waar je van houdt. Ben je uitbundig en excentriek? Dan kies je voor een kleurrijk, opvallend model. Ben je zelf rustig en ingetogen? Ook hiervoor zijn verschillende monturen te krijgen. De bril is niet meer weg te denken uit ons huidige modebeeld.

 

Zonnebrillen

Niet alleen de gewone bril is in, ook de zonnebril is een trend. Je hebt deze niet meer alleen nodig tegen de felle zon, de zonnebril is een eyecatcher en het liefst dragen we ze de hele zomer door. Van merkbrillen tot merkloze brillen, het kan en mag allemaal. Zonnebrillen zijn verkrijgbaar met bruine, blauwe en groene glazen. Daarnaast kun je ze tegenwoordig in nog veel meer zomerse kleurtjes krijgen. Ga je voor de pilotenbril of kies je de aviator modellen? De clubmaster is ook helemaal terug van weggeweest. Je kunt alle kanten op met brillen, het ligt er maar net aan wat je zelf leuk vindt!

 

Ga voor kwaliteit

Een goede bril voor een redelijke prijs kan nog lastig te vinden zijn. Bij Brilerbij.nl kun je brillen vinden in allerlei vormen en maten. De brillen zijn van topkwaliteit en ze zijn ontzettend betaalbaar! Multifocale brillen, gewone brillen en ook zonnebrillen. Kies het model dat bij je past, er is keuze genoeg. Het uitgebreide assortiment heeft voor iedereen wel iets in het aanbod. Neem eens een kijkje en bestel je nieuwe bril eenvoudig online.