Bestaat er ook modieuze incontinentie ondergoed? - De Stylingfabriek • Lifestyleblog | Design, Modeblog & meer!
16520
post-template-default,single,single-post,postid-16520,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

29 aug Bestaat er ook modieuze incontinentie ondergoed?

De kans is groot dat een vrouw tijdens haar zwangerschap last krijgt van incontinentie. Ook bij ouderdom of ziekte komt het vaak voor. Lekkende druppeltjes en het bewustzijn kwijt zijn over je blaas is nou niet bepaald een pretje. Maar wat doe je er aan? Wat zijn de oorzaken en waarom is het zo lastig om modieuze incontinentie ondergoed te vinden? Al je vragen over incontinentie vind je hier.

Wat zijn de oorzaken

De oorzaken voor incontinentie verschillen nogal van persoon tot persoon. Tijdens zwangerschap kan er teveel druk komen te staan op de bekken, waardoor je de controle over urine verliest. Bij ouderen begint de werking van de blaas af te nemen en bij ziekte kan de incontinentie verschillende oorzaken hebben. Wanneer je moeite met plassen ervaart of onbewust een aantal druppels urine verliest is het raadzaam om de dokter raad te plegen. De dokter maakt een inschatting wat precies de oorzaken zijn en geeft advies voor behandeling.

Helpt incontinentie ondergoed echt?

Speciaal gemaakte ondergoed voor incontinentie maakt de symptomen verdraaglijker. Je voelt je meer op je gemak, omdat niemand kan zien wanneer je een paar druppels verliest. Er zijn verschillende soorten incontinentie ondergoed verkrijgbaar, denk aan incontinentie ondergoed voor het sporten of ondergoed met grotere of kleinere maten. Waar het aan ontbreekt is modieuze incontinentie ondergoed wat niet alleen comfortabel zit en oplossing biedt voor de oorzaken, maar er ook nog eens mooi uit ziet.

Incontinentie ondergoed kopen tips

Wanneer je voor het eerst incontinentie hebt is het misschien lastig om incontinentie ondergoed aan te schaffen. Je weet niet goed wat bij je past en hoe groot de maten uitvallen. Ben je op zoek naar modieuze incontinentie lingerie? Neem dan eens een kijkje op incontinentie ondergoed kopen.