4 tips voor een betere relatie - De Stylingfabriek • Lifestyleblog | Design, Modeblog & meer!
17137
post-template-default,single,single-post,postid-17137,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

15 okt 4 tips voor een betere relatie

De liefde, dat is het mooiste wat er is. Als je in een relatie bent kan je dat wel beamen. Toch zijn er altijd momenten waarin het minder goed gaat. Op die moment kan je vast wel wat tips gebruiken om alles wat beter te laten verlopen. Om die reden zijn er vanonder 4 belangrijke tips voor je op een rijtje gezet. 

Water bij de wijn 


Dit is een tip die je waarschijnlijk al vaker gehoord hebt, maar ze is té belangrijk om ze uit het lijstje weg te houden. Compromissen stellen is als koppel namelijk erg belangrijk. Als je in een relatie bent moet je gewoon rekening houden met elkaar, anders komt het niet goed. Drijf dus niet altijd je eigen gedacht door, maar bekijk de dingen ook eens vanuit het standpunt van de ander. Dat is de beste manier om met elkaar om te gaan. Het is misschien niet altijd makkelijk, zeker niet als je koppig bent. Maar bedenk wat er uiteindelijk het belangrijkste is, altijd je zin krijgen of een harmonieuze relatie hebben? Door compromissen te stellen zeg je eigenlijk onbewust tegen je partner dat je hem of haar apprecieert en dat je rekening houdt met hoe hij of zij zich voelt. Dat is een groot teken van liefde! 

Tijd is liefde 


Er wordt wel eens gezegd dat tijd geld is, en dat klopt ook vaak. Maar als er iets is dat belangrijker is dan al het geld in de wereld dan is het liefde. Door regelmatig tijd voor elkaar vrij te maken geef je elkaar het gevoel dat je elkaar écht graag ziet. En daarom is tijd ook liefde! In je hectisch bestaan is het vast niet altijd makkelijk om tijd vrij te maken, zeker niet als je kinderen hebt en daarnaast nog eens fulltime werkt. Toch is er altijd een mogelijkheid om tijd voor elkaar te vinden. Het is gewoon een kwestie om van je partner een prioriteit te maken. Partners die vaak zo druk bezig waren met hun werk hebben later vaak spijt van de gemiste tijd met hun geliefde en spijt is wel het laatste wat je wilt voelen. Denk er daarom eens goed over na hoe je je tijd het beste kunt indelen. Zodat jij en je partner elkaars prioriteit worden. Pas wel op met tijd, want te veel tijd met elkaar spenderen kan juist een negatief effect hebben. Binnen een relatie is er namelijk ook nood aan onafhankelijkheid. Ga gerust eens apart weg met vrienden en doe dat zonder je schuldig te voelen. Als je soms wat tijd apart spendeert, dan heb je ook de tijd om elkaar te missen. Maak de momenten die je met elkaar beleeft spannend, zorg voor afwisseling en probeer nieuwe dingen uit. Sleur in je relatie is niet goed, door af en toe tijd alleen te spenderen en de tijd samen creatief door te brengen zal je hier minder snel last van hebben.

Doorbreek de sleur met seksspeeltjes 


Zoals eerder vermeld is het doorbreken van sleur in een relatie erg belangrijk. Dit doe je door je momenten met je partner creatief door te breng. Doe eens iets anders dan anders en ontdek nieuwe kantjes van elkaar. Hetzelfde geldt ook voor seks. Seks is een erg belangrijk onderdeel in de relatie. Als je al een tijdje samen bent dan komt er ook snel sleur op je seksleven. Dan kan het zelfs voorvallen dat jij of je partner plots minder vaak actief zijn en dat kan nefast zijn voor je relatie. Seks is namelijk de ideale manier om je partner aandacht en genot te schenken. Een pittig seksleven onderhouden is dus noodzakelijk. De beste manier om dit te doen, is door nieuwe dingen uit te gaan proberen. Seksspeeltjes kunnen hierin een grote hulp zijn. Tegenwoordig zijn er zo veel verschillende seksspeeltjes op de markt die je seksleven nieuw leven kunnen inblazen. Denk maar aan kledij voor rollenspelen, handboeien of een penisring. Het enigste waar je rekening mee moet houden als je wilt beginnen met experimenteren, is dat je samen de keuzes gaan maken en proberen overeen te komen over wat jullie beiden leuk vinden. 

Communicatie is alles 


Dit is echt een heel belangrijke tip. Zonder goede communicatie kan een relatie gewoon niet werken. Op het moment dat je niet meer communiceert met je partner voel je je minder betrokken. Dit leidt tot stress en onbegrip. Het is dus belangrijk dat je partner op de hoogte is van hoe je denkt en hoe je je voelt. Want ook al denk je dat hij of zij dat ondertussen al zou moeten weten, is het niet voor iedereen even makkelijk om zomaar emoties van iemands gezicht af te lezen. Door te praten vermijd je ook misverstanden.