3 redenen om een Moscow jas te kopen - De Stylingfabriek • Lifestyleblog | Design, Modeblog & meer!
17433
post-template-default,single,single-post,postid-17433,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

12 aug 3 redenen om een Moscow jas te kopen

Je bent een modebewuste dame die weet wat ze wil. Alleen is het soms lastig om een match te vinden bij het plaatje dat jij al in je hoofd hebt. Maak dan eens kennis met het merk Moscow. Dit brand timmert sinds 2008 stevig aan de weg, een Moscow jas lijkt ontworpen te zijn met jouw verlanglijstje voor de perfecte jas als basis. Je hoeft het niet van ons aan te nemen, kijk zelf naar de collectie jassen en andere items van dit Nederlandse merk. Hier zijn alvast drie redenen om een Moscow jas te kopen.

 

1. Kwaliteit van Nederlandse bodem

Je zou het niet direct vermoeden als je de merknaam ‘Moscow’ ziet, toch is het een Nederlands merk. Het bedrijf werd opgericht in 2008 omdat ze een gat zagen in de markt. Er waren geen kledingzaken die zich richten op de Nederlandse vrouw. Met een beetje stoer karakter, nonchalant en toch ook heel stijlvol. Niet alleen het uiterlijk van de Nederlandse dames is sterk vertegenwoordigd bij dit merk, het is met name de ‘attitude’ die uitstraalt in iedere vezel. Er wordt gebruikt gemaakt van natuurlijke materialen zoals katoen en linnen, maar ook alpaca, cupro en zijde worden toegepast. Die aandacht voor design en materialen zie je én voel je.

 

2. No-nonsense en stijlvol

Wil je sportief voor de dag komen, casual, zakelijk of glamour? Het liefst een beetje van alles, in de perfecte balans. Net zoals je zelf geen wandelend karikatuur bent, mag jouw kleding ook gerust meerdere stijlen combineren. Bij een Moscow jas of ander kledingstuk valt in de eerste plaats het no-nonsense design op. Alles heeft een functie, van esthetisch tot aan praktisch. Een jas die je goed staat moet ook lekker zitten. Daar denken ze in sommige designer culturen namelijk heel anders over. Als een jasje niet mooi staat, dan geven ze de drager de schuld. Dan moeten je heupen maar iets smaller zijn, of jouw borsten iets kleiner. Dat is natuurlijk de omgekeerde wereld. Kies liever voor een merk dat jouw vrouwelijkheid en persoonlijkheid in de spotlights zet, dat verdien je!

 

3. Betaalbare fashion

Wat is een betaalbaar kledingstuk? Je kunt puur kijken naar de prijs, wij kijken liever naar de prijs- kwaliteitsverhouding. Zo is er een ondergrens waaronder je niet meer een kwalitatief goed product kunt maken zonder grote concessies te doen. Dan is er ook een punt waarop je meer betaalt voor het merk dan voor de kwaliteit van het product. Het is heel mooi dat een (assistent van een) top-designer jouw couture jas heeft ontworpen, maar moet die naam nou echt op iedere mouw, zak en knoop te zien zijn? Je ziet dat het een Moscow jas is omdat de kwaliteit goed is, het design is mooi, en de dame die het kledingstuk draagt voelt zich lekker bij het dragen van deze kleding. Dat is wat ons betreft betaalbare fashion.

 

Uiteindelijk weet je zelf wat jou het beste staat. Ben je op zoek naar een nieuwe jas voor de herfst, winter, lente of zelfs in de zomer? Kijk dan eens naar het assortiment Moscow jassen en laat je verrassen.