3 leuke en persoonlijke kleding cadeautips - De Stylingfabriek • Lifestyleblog | Design, Modeblog & meer!
16461
post-template-default,single,single-post,postid-16461,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

21 jun 3 leuke en persoonlijke kleding cadeautips

Weet je soms ook niet zo goed wat je cadeau moet geven? Dit probleem hebben veel meer mensen. Om deze reden geven wij je graag 3 leuke en persoonlijke kleding cadeautips. Op deze manier kom je aan met een prachtig cadeau die de ontvanger niet snel zal vergeten.

1. Bedrukte kleding
Als je bedrukte kleding geeft als cadeau, dan weet je in ieder geval zeker dat het gaat om een uniek cadeau. De kans dat niemand met hetzelfde kledingstuk loopt is op deze manier erg groot. Je kunt bijvoorbeeld een polo bedrukken met een mooie tekst of afbeelding. Ga dan natuurlijk voor een tekst of afbeelding die past bij de ontvanger van het cadeau. Op deze manier zal het cadeau van grotere waarde worden. Dit cadeau is leuk om te geven én leuk om te krijgen.

2. Ga zelf aan de slag
Voor dit idee moet je natuurlijk wel een beetje creatief zijn, maar met hulp van een handige moeder of oma die kan naaien is dit zeker een leuk cadeau om te geven. De ontvanger van het cadeau zal aanvoelen dat het gaat om een cadeau waar jij moeite en tijd in hebt gestoken. Je kunt bijvoorbeeld een leuk shirtje naaien of een mooie sjaal haken.

3. Pimp een oud kledingstuk op
Heeft je moeder een kledingstuk bewaard die ze altijd droeg vroeger? Pak dit kledingstuk erbij en bekijk eens hoe je hier weer nieuw leven in kunt blazen. Een oud jasje met afgevallen knoopjes kun je weer nieuw leven geven door mooie modieuze knoopjes te bevestigen. Dit zijn vaak cadeaus van emotionele waarde. De ontvanger heeft het kledingstuk al eens eerder gedragen waardoor er ook veel herinneringen opkomen.

Aan de hand van bovenstaande tips kun je een prachtig persoonlijk kledingcadeau geven die de ontvanger van het cadeau nog een hele tijd zal bewaren.