Kies voor industriële elementen in je interieur met plaatwerk - De Stylingfabriek • Lifestyleblog | Design, Modeblog & meer!
17991
post-template-default,single,single-post,postid-17991,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

14 dec Kies voor industriële elementen in je interieur met plaatwerk

Wil je het interieur in huis een unieke uitstraling geven? Er zijn verschillende manieren om hierin te voorzien. Denk bijvoorbeeld aan het gebruik van plaatwerk, vaak gemaakt van staal of aluminium. Je kunt het plaatwerk in huis gebruiken, maar bijvoorbeeld ook aan de buitenzijde tegen de gevel hiervan. Naast plaatwerk kun je verschillende andere fraaie decoratieve elementen creëren met materialen als hout, staal en aluminium. Voor de bewerking van deze materialen kun je kiezen voor CNC draaien en frezen. Er zijn verschillende CNC bedrijven, die je hierbij helpen.

Zelf fraaie industriële elementen creëren

Deze CNC bedrijven helpen niet alleen bij het frezen van bijvoorbeeld hout of kunststof, om tot een ontwerp te komen die past bij jouw interieur. Ze produceren ook CNC onderdelen, welke je kunt gebruiken om zelf tot industriële accessoires of kunstobjecten te komen. Voor zakelijke partijen voorzien deze bedrijven de CNC onderdelen van een markering, aangepast naar de wensen van de afnemer. Je zou hier als particulier ook voor kunnen kiezen, wanneer je het kunstobject een eigen nummer of bijvoorbeeld een referentie naar jou als maker wilt geven. Onderdelen worden door CNC partijen niet altijd middels CNC geproduceerd. Ook het gebruik van een 3D printer is de afgelopen jaren populairder geworden.

Doe inspiratie op via kanalen op sociale media

Vind je het lastig om je interieur een industrieel tintje te geven? Er zijn op sociale media voldoende kanalen te vinden, die je inspiratie bieden om je interieur te vernieuwen. Naast het plaatwerk en kunstobjecten van hout, metaal of aluminium, zou je bijvoorbeeld ook voor een stoere stalen trap in huis kunnen kiezen. De industriële elementen in je interieur zijn goed te combineren met een aantal grote kamerplanten. Het geeft het interieur in huis een stoere en tegelijkertijd sfeervolle look.