Kies de juiste pasvorm Red Button jeans - De Stylingfabriek • Lifestyleblog | Design, Modeblog & meer!
17023
post-template-default,single,single-post,postid-17023,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive
Red Button Jeans

28 jun Kies de juiste pasvorm Red Button jeans

Red Button jeans kopen? Bij dames is het algemeen bekend dat het vinden van de juiste pasvorm jeans erg lastig is. Heb je een spijkerbroek die lekker zit en goed aansluit op je figuur? Vaak kies je dan voor een zelfde soort pasvorm jeans. Maar misschien is dit helemaal niet de beste pasvorm, lees hieronder meer over de verschillende pasvormen. Red Button jeans heeft verschillende pasvormen, lees hieronder meer over de juiste pasvorm voor red button jeans.

Straight fit

Straight cut jeans hebben dezelfde pasvorm als tapered jeans. Momenteel is dit bij zowel heren als dames de meest gedragen jeans pasvorm. Een spijkerbroek met straight fit zit als een regular model, maar loopt bij de pijpen smal af. Hierdoor zit de jeans bij de enkels als slim model. 

Wide en flared leg

Wide leg jeans hebben wijde pijpen, de pijpen lopen namelijk wijd af vanaf de dijen. Ook zijn de achterzakken groter en dieper dan bij andere pasvormen. De laatste tijd zijn wide en flared leg jeans steeds populairder. 

Tapered of slim fit

Tapered fit, oftewel slim fit, jeans zijn erg populair bij zowel dames als heren. Deze pasvorm is momenteel de meest gedragen pasvorm en is helemaal in de mode. Broeken met een slim of tapered fit pasvorm hebben uitlopende pijpen en zitten bij de ankels strakker. 

Boyfriend

Jeans met een boyfriend pasvorm zijn het tegenovergestelde van skinny spijkerbroeken. Deze jeans zien eruit alsof je de oude jeans van je vriendje hebt aangetrokken, vandaar ook de naam “boyfriend” voor deze pasvorm. Deze jeans vallen laag op je heupen en zien eruit alsof ze bijna afzakken. Dit model valt dus erg ruim om je benen en vaak zitten er veel gaten en/of slijtplekken in. Ook passen opgerolde pijpen bij deze pasvorm.

Bootcut

Jeans met een bootcut pasvorm zit erg strak om de heupen en loopt vanaf de knieën wijd uit. Daardoor zorgen Bootcut spijkerbroeken voor een mooi zandloper effect. Ook zijn de broekspijpen lang en vallen deze over je schoenen heen tot bijna op de grond.