Kapsels voor bij het sporten - De Stylingfabriek • Lifestyleblog | Design, Modeblog & meer!
15492
post-template-default,single,single-post,postid-15492,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

28 apr Kapsels voor bij het sporten

Zeker voor vrouwen kan het soms behoorlijk ingewikkeld zijn om hun haar in het juiste model te houden tijdens het sporten. U wilt immers voorkomen dat uw haar in uw gezicht komt te hangen tijdens het sporten, maar wilt er wel goed uit blijven zien! Denk aan die leuke mannelijke sporter bij u op de sportclub, die u maar al te graag wilt imponeren met uw sportieve lichaam.

Ook voor mannen is het vinden van het juiste kapsel voor bij het sporten niet altijd even makkelijk. Wanneer u bijvoorbeeld gel of wax in uw haar gebruikt, kan dit in combinatie met het vrijgekomen zweet een vieze uitstraling aan uw haar geven.

 

Een paardenstaart voor vrouwen

Voor vrouwen wordt over het algemeen aangeraden om een paardenstaart te gebruiken tijdens het sporten. Een paardenstaart staat bij iedere vrouw met lang haar en is daarnaast erg makkelijk te makkelijk. Door een paardenstaart te gebruiken zal uw haar niet in uw gezicht komen te hangen! Na het sporten kunt u de paardenstaart loshalen, zodat u heerlijk kunt douchen en uw gebruikelijke model terug kunt brengen in uw haar. Een bijkomend voordeel is dat veel mannen een paardenstaart erg aantrekkelijk vinden bij vrouwen.

Mannen hebben vaak al een kort kapsel, waardoor zij tijdens het sporten geen last hebben van haar in hun gezicht. Mocht u lang haar hebben, dan kunt u dit eveneens in een paardenstaart dragen tijdens het sporten. Probeer het gebruik van gel en wax voorafgaand aan een sporttraining te beperken.

Bron: Esteworld Haartransplantatie