Je eigen home-makeover - De Stylingfabriek • Lifestyleblog | Design, Modeblog & meer!
17121
post-template-default,single,single-post,postid-17121,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

02 okt Je eigen home-makeover

Bijna iedereen is na een tijdje wel uitgekeken op de inrichting van zijn huis. Dat is volkomen normaal. Na een paar jaar in hetzelfde huis met dezelfde inrichting te hebben geleefd, is de kans groot dat alles een beetje normaal en saai wordt. Er zijn verschillende dingen die je kunt doen om daar weer wat verandering in te brengen. In dit artikel vind je enkele tips over hoe jij een twist aan je interieur kunt geven. 

 

In hoeverre je dingen in je huis kunt veranderen is natuurlijk afhankelijk van hoeveel geld je hieraan uit wilt geven. Wanneer jouw budget wat groter is, kan je bijvoorbeeld dingen als nieuwe meubels aanschaffen. Deze kunnen je woonkamer een totaal ander uiterlijk geven. Je kunt bijvoorbeeld je oude eettafel laten staan, maar nieuwe eetkamerstoelen kopen die je hieromheen zet. Dit geeft een totaal ander beeld van de eetkamertafel. Je kunt dit ook met andere dingen doen, zoals een vloerkleed, bank of bijzettafel. 

 

Wanneer je liever niet te veel geld in een duur item steekt, kun je er ook voor kiezen om meerdere goedkopere dingen aan te schaffen. Denk hierbij aan wat nieuwe kussens voor op de bank, of een mooi schilderij voor aan de muur. Ook sfeerverlichting kan een hele hoop doen voor de uitstraling van je huis. Het is wel belangrijk om ook weer oude dingen weg te doen, wanneer je nieuwe dingen koopt. Wanneer je dit niet doet komt je huis wel erg vol te staan en dat oogt al gauw rommelig. Je kunt je oude spullen bijvoorbeeld naar de kringloop brengen of aan vrienden en familie geven. Zo krijgen deze spullen toch nog een nieuw leven en kun je er iemand anders blij mee maken. 

Om de make over echt helemaal af te maken kun je ook nog een muur in een andere kleur verven. Wanneer je accessoires hierbij passen, wordt het echt een geheel en geeft het een knus, gezellig gevoel.