Woonbeton is een blijvende woontrend - De Stylingfabriek • Lifestyleblog | Design, Modeblog & meer!
15835
post-template-default,single,single-post,postid-15835,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

29 dec Woonbeton is een blijvende woontrend

Woonbeton bestaat nog niet heel erg lang in de vorm zoals we het nu kennen, maar we hebben het hier zeker wel over een woontrend die aan blijft houden. Veel mensen vergelijken woonbeton met een gewone betonnen vloer, maar er zijn zeker belangrijke verschillen. Het standaard beton dat in woningen gevonden wordt is weinig sfeervol en in principe gewoon kaal. Het is dan ook bedoeld om er een vorm van vloerbekleding op te leggen. Woonbeton heeft een sfeervolle, aangename uitstraling, waardoor dit uitstekend is om iedere ruimte in huis en in een zakelijk pand te sieren.

Woonbeton in iedere gewenste kleur

Standaard beton is uitgevoerd in grijs. Dit is een kleur die vaak uitstekend past binnen industriële en moderne interieurstijlen, maar het is natuurlijk niet de kleur die per definitie uw voorkeur heeft. Gelukkig is woonbeton uit te voeren in iedere gewenste kleur. Dit heeft als groot voordeel dat de vloer passend gemaakt kan worden aan werkelijk iedere woonstijl. De betonlook vloer wordt namelijk voorzien van een toplaag die kan worden gerealiseerd in iedere kleur. Zo kunt u voor iedere ruimte in huis een betonvloer laten realiseren in de kleur die in goede harmonie met de rest van de ruimte gaat.

Genieten van een vloer van woonbeton

Woonbeton is een uitstekende keuze voor vloeren in woningen en in bedrijfsruimten. De vloeren gaan jarenlang mee en blijven bijzonder lang mooi. Dit zijn vloeren om écht van te genieten zonder u zorgen te maken om het behoud van de uitstraling.