Wat kan je met bijzettafeltjes? - De Stylingfabriek • Lifestyleblog | Design, Modeblog & meer!
16046
post-template-default,single,single-post,postid-16046,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

15 mei

Wat kan je met bijzettafeltjes?

Een bijzettafeltje een nuttig maar saai meubelstuk? Dat hoeft niet! Tegenwoordig vind je een variatie aan bijzettafeltjes, zowel in de woonwinkels als online. Klassiek, modern of vintage; voor iedere stijl is er een mooie tafel. Benieuwd wat één of meer bijzettafeltjes aan de inrichting van jouw huis toe kunnen voegen?

Bijzettafeltjes: praktisch én stijlvol

Waarschijnlijk ken je het gemak van een bijzettafeltje: zo’n klein tafeltje wat je perfect naast de bank of in een ongebruikt hoekje kwijt kan. Ideaal om je glas drinken neer te zetten, of de afstandsbediening bij de hand te houden. Maar met zo’n tafeltje kan je meer dan alleen spulletjes neerleggen: het juiste tafeltje draagt bij aan jouw stijl. Bijzettafeltjes komen in vele vormen en materialen, kies dus iets wat past bij jouw interieur! Bijvoorbeeld een vierkant tafeltje van steen voor een industriële look, of een rond houten tafeltje voor een landelijke uitstraling. Je kan één tafeltje neerzetten, maar ook een set van twee of drie bijzettafeltjes kan stijlvol zijn!

Mogelijkheden voor bijzettafeltjes

Wist je dat bijzettafeltjes heel veelzijdig in gebruik zijn? Sommige bijzettafeltjes zijn tafeltje en organizer in één door bijvoorbeeld een lade. De ietwat stevigere bijzettafeltjes zijn ook ideaal als knutseltafeltje voor de kinderen. Een krukje ernaast of een paar zachte kussen op de grond en kleuren maar! Ook leuk: plaats op een tafeltje een vaasje met bloemen, een paar kaarsen of wat magazines. En heb je extra zitplaatsen nodig? Gebruik je bijzettafeltje eventueel als krukje.

Winkel of online?

Een middagje rondhangen in een woonwinkel is superleuk om ideeën op te doen en erachter te komen wat jij mooi vindt. Je ziet de producten van dichtbij en kan makkelijk inschatten wat goed past binnen je interieur. Maar je vraagt je misschien wel af of hetzelfde tafeltje ergens anders goedkoper is. Of je bent helemaal weg van het model, maar je hebt liever een ander materiaal of kleur. Heb je weleens online geshopt naar meubels? Online vind je een enorm aanbod aan bijzettafeltjes. Vergelijken gaat makkelijk en je computer onthoudt jouw favorieten voor je. Weet je al wat je mooi vindt, maar wil je eens kijken naar alle opties? Online zoek je specifiek naar wat jij wil. En dit doe je allemaal vanaf de bank thuis. Een ontspannend middagje wooninspiratie opdoen is nu maar een paar klikken van je verwijderd!

Op zoek naar ideeën? Zoek online naar bijzettafeltjes. en verrijk je huiskamer met een praktisch en stijlvol tafeltje!