Verhuizen op drie hoog? Huur eens een verhuislift! - De Stylingfabriek
17223
post-template-default,single,single-post,postid-17223,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive
Verhuislift

19 dec Verhuizen op drie hoog? Huur eens een verhuislift!

Een hele hoop mensen maken het zich heel moeilijk wanneer ze verhuizen. Helemaal wanneer ze op een hogere etage wonen. Alles maar de trap op sjouwen terwijl dit helemaal niet nodig is. Er is namelijk een veel makkelijkere manier om de spullen op de nieuwe bestemming te krijgen. Namelijk in de vorm van een verhuislift!

Wat is een verhuislift?

Een verhuislift klinkt natuurlijk heel erg makkelijk en dat is het ook. Waarbij je normaliter de spullen via een trap naar boven moet tillen, is dat bij een verhuislift dus niet van toepassing. De machine zorgt er namelijk voor dat dit vanzelf gebeurt. Helemaal vanzelf natuurlijk niet want er is altijd wel iemand die aan de knoppen moet draaien om de machine te laten werken. Ook komen de spullen niet zomaar op de verhuislift en worden ze er niet zomaar afgehaald. Hier heeft de verhuislift natuurlijk nog wel een beetje hulp bij nodig. Toch scheelt het een hele hoop werk.

Wanneer is een verhuislift handig?

Een verhuislift is dus vooral handig wanneer je naar een hogere verdieping moet verhuizen. Dit kan de eerste etage zijn, maar natuurlijk ook hoger. De verhuislift zet je namelijk tegen een kozijn aan of tegen een balkon. Wanneer je op een hogere verdieping woont, heb je namelijk vaak te maken met een trap. Kleine spullen omhoog tillen wil natuurlijk nog wel, maar wanneer je met het zwaardere geschut aan de gang moet, kan dit een uitdaging zijn. En dat is dan wanneer het überhaupt lukt. In sommige appartementen in steden is het soms onmogelijk om spullen via de trap omhoog te krijgen. Dat komt omdat de trap dan te smal is of er een bepaalde draai of bocht in de trap zit waar je geen wenteling in kan maken. Je staat dan dus met de zware spullen te wachten op de trap, maar zal er niet door kunnen. Dat is dus het ideale moment voor een verhuislift. Deze zorgt er namelijk voor dat de spullen alsnog gewoon naar boven kunnen komen met een hele hoop minder hulp dan zonder verhuislift nodig is.

 

Bron: https://verhuislifthuren.online/