Stylingtips herfst 2017 - De Stylingfabriek • Lifestyleblog | Design, Modeblog & meer!
16192
post-template-default,single,single-post,postid-16192,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

27 sep Stylingtips herfst 2017

De zomer van de 2017 loopt ten einde en het jaargetijde van de herfst is ingezet. De tijd van in de avond lekker buiten zitten in de tuin is voorbij en met het zakken van de temperaturen en korter worden van de dagen zullen we weer meer tijd binnenshuis door gaan brengen. Een goed moment dus om eens de stylingstips herfst 2017 door te nemen. De herfst is namelijk een jaargetijde dat ook een unieke charme heeft en met wat slimme tips voor de styling van je interieur kan je al het goede hiervan bij je huis naar binnenhalen.

Decoratie met herfstnatuur

Het aanbreken van de herfst betekent niet alleen dat de dagen weer korter worden, maar ook dat de natuur begint te veranderen. Zo zullen langzaam de bladeren en vruchten verkleuren en van de bomen afvallen. De donkere kleuren die je buiten in de natuur ziet hebben ook wel iets sfeervols. Een goede stylingstip voor de herfst van 2017 is om deze unieke gezellige sfeer naar binnen te halen en hiermee je huis te decoreren. Afgevallen eikels, kastanjes en dennenappels vormen prachtige natuurlijke decoratiestukken die je op verschillende plekken in huis neer kunt leggen om zodoende de herfstsfeer in de styling van je interieur te verwerken.

Sfeerverlichting wordt belangrijker

In de herfst zal de zon eerder ondergaan. Het vroeg invallen van de schemer betekent ook dat sfeerverlichting in huis belangrijker wordt. Zorg voor wat bijzetlampen of kaarsen die je aan kunt steken op het moment dat het buitenshuis begint te schemeren. Lampen die je met een dimmer wat zachter kunt zetten of sfeervolle ledverlichting zijn ideaal voor het begin van de avond, waarin het buiten nog net niet donker genoeg is om de verlichting in huis op volle kracht te laten branden. De ultieme herfst styling is een aantal kaarsen gedecoreerd met dennenappels, eikels en kastanjes.

Tags: