Stalen deuren van Blecks - De Stylingfabriek • Lifestyleblog | Design, Modeblog & meer!
16934
post-template-default,single,single-post,postid-16934,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

17 apr Stalen deuren van Blecks

Hallo allemaal, vandaag ga ik jullie wat meer vertellen over Blecks. Aan het einde van deze blog weet je meer over de stalen deuren, stalen puien en stalen taatsdeuren die ze maken. Veel leesplezier en neem gerust een kijkje op de website van blecks deuren.

Wie is Blecks?

Blecks is een grote speler als het gaat om stalen deuren. Dankzij hun deskundig advies, uitzonderlijk maatwerk, snelle levering, 10 jaar garantie en echt staal maken zij jou droom deur helemaal compleet.

Hoe wij in aanraking kwamen met Blecks

Laatst was ik bij vrienden en mij viel meteen hun nieuwe stalen deuren op. Dit kwam doordat ze hun oude houten standaard deur omgeruild hadden voor een mooie stalen binnendeur. Dat was mij een grote verandering zeg! Er kwam zoveel meer licht naar binnen en het zag er ook een stuk beter uit! Na de bewondering gingen we kijken op de website van Blecks. Hier werden veel afbeeldingen gegeven van projecten. Hierdoor kon ik gelijk de sfeer proeven en mij in gaan beelden hoe het bij mij thuis zou gaan staan. Voordat ik ze opbelde ben ik eerst gaan rondkijken naar andere mogelijkheden. Hieronder vind je mijn 4 belangrijke dingen die ik vind dat iedereen moet weten als ze een deur aanschaffen.

4 dingen die je moet weten voor je een stalen deur aanschaft

Ik vind het erg belangrijk dat iedereen een weloverwogen keuze maakt. Om deze keuze zo goed mogelijk te kunnen maken moet je gaan vergelijken. En om een goede vergelijking te maken moet je weten wat jij belangrijk vindt. Mijn belangrijkste punten vind je hieronder.

  1. Expertise. Bovenaan staat bij mij expertise. Ik vind het erg belangrijk dat mijn verbouwing gedaan wordt door echte professionals. Zowel de kleine verbeteringen als de grote verbouwingen.
  2. Kwaliteit. Als tweede staat kwaliteit. Ik hecht veel waarde aan kwaliteit en vind het belangrijk dat mijn deuren dit ook uitstralen. Daarom wil ik alleen echt stalen deuren. En niet van die goedkope aluminium deuren.
  3. Garantie. Mocht ik mij toch een keer vergist hebben in de expertise en de kwaliteit wil ik wel de garantie hebben dat mijn deuren lang mee gaat. Ik wil niet elk jaar een nieuwe deur moeten kopen.
  4. Snelle levering. Als laatste wil ik ook niet lang hoeven wachten op mijn nieuwe deuren. Zoals een echte nederlander wil ik liever gisteren alles hebben in plaats van vandaag.

De juiste partij voor de deuren

Nadat ik dit bovenste lijstje gemaakt had en veel offertes aangevraagd had kwam ik alweer bij Blecks uit. Zij bieden een deskundig advies, 10 jaar garantie, echte stalen deuren en binnen 6 weken levering. Na mijn offerte aanvraag bij Blecks bleek ook dat ze de goedkoopste uit de regio waren. Hierna besloot ik eens een afspraak in te plannen zodat ik ze beter kon leren kennen. Ze hebben erg veel ervaring, en weten echt waar ze het over hebben! Een goede partij voor een goede deur. Daarnaast helpen ze ook met goede maatwerk. Dit was precies wat ik zocht. Ik ben erg tevreden over mijn nieuwe deuren. Ik raad het iedereen aan.

Tags: