Slaap is als humor; die moet je maar net kunnen vatten - De Stylingfabriek • Lifestyleblog | Design, Modeblog & meer!
17170
post-template-default,single,single-post,postid-17170,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

05 nov Slaap is als humor; die moet je maar net kunnen vatten

Niet kunnen slapen kan meerdere oorzaken hebben. Stress, geluidsoverlast of een overdosis aan koffie. Bijvoorbeeld. Maar onderschat ook niet de keuze voor het juiste bed!

Zowel het onderstel als het matras waarop je ligt zijn namelijk heel belangrijk voor een comfortabele nachtrust. Zowel je lijf als je favoriete lighouding moeten volledig worden ondersteund door de diverse onderdelen van je bed. Om je te helpen de juiste keuze te maken, hebben we de belangrijkste opties voor je uiteengezet. Hiermee vind je telkens weer heel eenvoudig je ticket naar de Dreamland Express terug!

Bed met ledikant

Wie kent deze variant nou niet? Stel vier planken samen, zet ze eventueel op poten, voeg er een springveer bodem aan toe en tadaaaaaa! We hebben een bed. Sommigen hebben zelfs nog een hoofd- en voetensteun. Of slechts één van deze twee. Zorg er uiteraard voor dat je een model kiest dat geschikt is voor jouw lichaamslengte. De mogelijkheid om je hele lichaamsgewicht perfect over het oppervlak te kunnen verdelen is namelijk erg belangrijk om goed te kunnen slapen. Daarom wil je ook net met je knieën tegen je kin aan hoeven te liggen!

Waterbed

Veel mensen denken dat een waterbed veel te veel meebeweegt met iedere draai die ze maken. Mogelijk, ja. Dat hangt echter helemaal af van het model dat je kiest. Zoek daarom een matras uit dat precies zoveel steun geeft als jij nodig hebt om comfortabel te kunnen liggen.

Boxspring

‘Heb jij al een boxspring’ is een vraag die bij veel mensen de nodige irritatie oproept. Maar de stellers ervan bedoelen het goed! Hoger slaapcomfort kun je je namelijk haast niet wensen. Eigenlijk is de term ‘boxspringcombinatie’ accurater, aangezien het frame gecombineerd wordt met meerdere matras lagen. Naast aangenaam voor het lichaam is een dergelijk bed ook nog eens een streling voor het oog. Bovendien kun je je Recor Bedding boxspringcombinatie helemaal naar wens samenstellen!