Pret met prikborden - De Stylingfabriek • Lifestyleblog | Design, Modeblog & meer!
16452
post-template-default,single,single-post,postid-16452,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

19 jun Pret met prikborden

Denk jij dat prikborden alleen maar iets zijn voor op scholen of op kantoor? Dan heb je het mis. Want er zijn allerlei leuke dingen die je thuis met prikborden kunt doen. Handige functies die je eigenlijk lastig met iets anders kunt doen. Zeker voor families, drukke mensen, studenten of mensen die thuis werken, kan een prikbord ontzettend handig zijn. Benieuwd hoe dat precies werkt? Lees dan verder voor meer informatie en inspiratie wat je er precies mee kunt doen.

Waarom prikborden thuis?

Prikborden zijn, zoals de naam al zegt, erg handig om iets op te prikken. En je kunt vast wel een paar documenten of belangrijke mails bedenken, waarvan het fijn zou zijn als je deze niet uit het oog zou verliezen. Je kunt deze op het prikbord hangen zodat je ze altijd bij de hand hebt. Hieronder nog een aantal handige tips wat je allemaal met prikborden kunt doen – en hoe ze een toevoeging kunnen zijn voor je interieur. Misschien heb je zelf ook nog andere leuke tips, laat ze dan achter in de comments!

Hier een paar handige tips voor prikborden

Om te beginnen kun je er bijvoorbeeld het schoolrooster van je kinderen ophangen. Of als je geen kinderen hebt, dan kun je je eigen rooster hierop prikken. Zo zul je dit niet meer vergeten. Wat je ook kunt doen is om bijvoorbeeld je to do list of week agenda erop te prikken. Het is namelijk een stuk gemakkelijker als deze op het prikbord hangt, dan dat je elke keer de telefoon of agenda erbij moet pakken. Als laatste is het ook een stijlvol idee voor in je huis. Het geeft je interieur een speciale aanblik die je in veel andere huizen niet zult vinden.

Als je benieuwd bent naar verschillende type prikborden, neem dan een kijkje in het volledige assortiment van prikborden op whiteboard-express.nl. Het is een webwinkel die zich specialiseert in whiteboards en prikborden voor thuis of op kantoor.