Het nostalgische gevoel in huis met zinken decoratie - De Stylingfabriek • Lifestyleblog | Design, Modeblog & meer!
15880
post-template-default,single,single-post,postid-15880,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

08 feb Het nostalgische gevoel in huis met zinken decoratie

Ben jij een groot liefhebber van spulletjes die nieuw zijn, maar niet nieuw lijken? Schaf dan zinken decoratie aan om jouw huis wat meer sfeer te geven. Zinken decoratie koop je gewoon nieuw, maar ziet er wel een beetje verweerd uit. En omdat zinken spulletjes vooral vroeger veel werden gebruikt, haal je met deze woondecoratie echt het nostalgische gevoel in huis.

 

Verschillende soorten zinken decoratie

Er zijn verschillende soorten zinken woondecoratie. Denk hierbij aan een zinken emmertje van bijvoorbeeld een aanbieder als Wezan, maar ook aan gieters van zink, grote lantaarns van zink, dienbladen van zink en zelfs krukjes van zink. Je kunt een zinken accessoires als een zinken emmer in de tuin zetten, maar ook in huis misstaat deze accessoire zeker niet. Een zinken emmertje geeft je interieur wat meer sfeer en haalt het verleden naar binnen. Een woonaccessoire met karakter, dat perfect in een woning met karakter past.

 

Zinken woondecoratie: met welke woonstijl?

Zinken woonaccessoires als de zinken emmer kunnen met diverse woonstijlen gecombineerd worden. Ten eerste staat zink erg mooi in een landelijk interieur, ofwel een interieur met veel wit, natuurlijke materialen als hout en een rustige uitstraling. Door het gebruik van de vele natuurlijke materialen in het landelijke interieur, past een zinken accessoire hier erg mooi bij.

Ook past zinken woondecoratie prima bij het brocante interieur. Het brocante interieur wordt vaak verward met het landelijke interieur, maar in feite gaat het om een stijl die wat meer gebruik maakt van verweerd hout en andere verweerde materialen voor die echt nostalgische look. Omdat zink ook een nostalgische look heeft, past deze decoratie perfect in dit interieur.

Tot slot past zink ook mooi in een industriële woning met vintage tintje. Zink sluit mooi aan bij het stoere en robuuste van de industriële stijl, maar combineert ook perfect met vintage woonaccessoires en meubels met een ietwat verweerde uitstraling. Ook als je deze unieke interieurstijl hebt, past zinken decoratie perfect in jouw huis.