Leuke tips voor een warm interieur - De Stylingfabriek • Lifestyleblog | Design, Modeblog & meer!
15732
post-template-default,single,single-post,postid-15732,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

09 nov Leuke tips voor een warm interieur

De koude maanden komen er weer aan, maar dat hoeft zeker geen reden te zijn om het dan binnenshuis ook maar koud te gaan krijgen. Nee, het is juist belangrijk dat je het binnen lekker warm krijgt, zowel letterlijk als figuurlijk. We geven enkele tips om de woonkamer lekker knus en warm te krijgen!

Zorg voor leuke dekentjes

Je kent het misschien wel. Je hebt het koud maar je gaat zo toch naar bed. Het is niet meer de moeite om de verwarming aan te zetten, een kachel heb je niet (of ook dat is niet meer de moeite waard) en thee zetten heb je geen zin in. Voor zulke momenten is een dekentje ideaal. Dekentjes kun je ongebruikt over de leuning van de bank hangen, maar je kunt er ook heerlijk onder kruipen als het net wat te koud wordt maar je nog geen zin hebt om naar bed te gaan. Dekentjes zijn er in tal van soorten, diktes en maten. Ook voor jouw interieur en jouw specifieke wensen valt er dus wel wat te vinden. Het ziet er knus uit en zorgt ook nog eens voor warmte!

Schaf leuke kaarsen aan

Iets wat er ook knus uitziet en wat ook voor warmte zorgt, zijn kaarsen. Kaarsen kunnen je kamer veel levendiger maken dan je voor mogelijk zou houden. Ten eerste zorgen ze voor veel warmte, meer dan we vaak vermoeden. Maar daarnaast maken kaarsen de woning ook levendig doordat ze gewoon gezelligheid uitstralen. Een paar kaarsen kunnen de woning echt heel veel leuker maken.

Je kunt ook wat spelen en uitproberen door met geurkaarsen te werken. Houd het dan echter wel een beetje beperkt en voorkom dan dat je woonkamer een allegaartje van verschillende geuren wordt; dat word je namelijk snel zat.