Een interieur vol warme kleuren - De Stylingfabriek • Lifestyleblog | Design, Modeblog & meer!
16114
post-template-default,single,single-post,postid-16114,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

13 jul Een interieur vol warme kleuren

In 2017 vervangen we de zachte, roze tinten door een warmer kleursegment: brons, messing en terracotta. In combinatie met groene planten versterken deze kleuren het natuurgevoel, terwijl brons en messing een luxe accent naar je woonruimte brengen. Maar bovenal zorgen de warme kleurtinten voor sfeer in huis. De mogelijkheden zijn oneindig, dus lees gauw verder voor tips!

Terracotta

In 2016 kozen we massaal voor lieflijke, bijna zorgeloze kleuren zoals zalmroze en pasteltinten. Dit jaar gaan we voor een meer volwassen uitstraling in huis. Terracotta is de perfecte overgangskleur voor deze situatie: een aardse tint die heel mooi samengaat met zalmroze, pasteltinten en wit. Zodat je niet al je meubels in één keer hoeft te vervangen.

Ook met hout combineert terracotta erg goed, en je maakt het natuurlijke plaatje helemaal compleet met een verzameling groene planten in huis. Terracotta kennen we vooral van aardewerk en dakpannen, maar tegenwoordig vind je ook meubels en woonaccessoires in deze kleur. Of verf één wand in de woonkamer in terracotta, en kies voor een wit dressoir en een rotan fauteuil.

Brons & messing

Woonaccessoires van brons en messing hebben twee grote voordelen; ze zorgen voor sfeer én brengen een luxe accent naar je woonruimte. Brons en messing gaan heel mooi samen met een strak design interieur in lichte tinten. De Trumpet Brass serie van Kare Design is bijvoorbeeld een prachtige aanvulling op een modern interieur, waarmee je in één klap sfeer en een luxe uitstraling in huis haalt. Beide materialen zijn tegenwoordig in verschillende woonaccessoires of meubels terug te vinden, variërend van hanglampen tot kandelaars en van bijzettafels tot ladekasten. Een gladde afwerking zorgt voor een design look, terwijl de kleur van het brons en messing doet denken aan de warme stralen van de zon. Het merk Kare design, welke o.a. bij LUMZ wordt aangeboden, heeft een ruim assortiment van deze artikelen. Kare design is opgericht in 1981 in München. Zij hebben de slogan: “Meer smaak dan geld”.  Er wordt gestreefd naar een goede prijs – kwaliteit verhouding en willen dat jouw huis, jouw passie wordt. Het merk Kare Design is een individualistisch merk met steeds nieuwe innovaties. In de collectie zijn veel brons & messing artikelen te vinden omdat dit een van de nieuwste trends zijn.

Thuiskantoortje

Ook voor het “upgraden” van je thuiswerkplek zijn brons en messing erg geschikt. Ze combineren immers sfeer met een luxe uitstraling, zodat je een gezellige werkplek creëert zonder in te boeten aan professionaliteit. Het is een kwestie van een messing bureaulamp, een bijpassende vloerlamp en een mooi bronzen kunstwerk of fotolijst aan de wand. Zo simpel kan het zijn!