Industriële verlichting als decor - De Stylingfabriek • Lifestyleblog | Design, Modeblog & meer!
16018
post-template-default,single,single-post,postid-16018,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

03 apr Industriële verlichting als decor

Industriële lampen zijn momenteel een enorme trend in interieurdesign. Ze kunnen worden opgenomen in zowat elke vormgeving van eigentijds tot traditioneel. Echte industriële materialen en ontwerpen zijn niet noodzakelijkerwijs voor de bangeriken. Dus wat moet men doen als de klant het aantrekkelijk vindt met het idee van de industriële stijl, maar is er nog niet helemaal klaar voor om de industriële verlichting te gebruiken in haar eigen decor? Directlampen.nl heeft een breed aanbod aan industriele verlichting!

Industriële lampen zijn minimaal en no-nonsense, met sterke, strakke lijnen en zonder een spoor van overdaad. Brutaal genoeg om een andere uitdrukking te geven aan uw interieur, maar toch rustig genoeg voor degenen die in stijl een nieuwe vormgeving aan hun keuken of woonkamer willen geven. Probeer met het gebruik van industriële stijl verlichting een bepaald thema in een ruimte te creëren.

Deze verlichting met een stijlvolle en ruige ontwerp is een perfecte manier om uw eethoek te verlichten. Industriële hangers zijn uitstekend voor een moderne zolderkamer. Buitenshuis kan versterkte industriële verlichting worden gebruikt om bijvoorbeeld een trap of veranda te verlichten. Buiten muur schans lampen zijn een geweldige manier om verlichting en stijl aan uw veranda toe te voegen. Je kunt een gezellige sfeer creëren of om veiligheid te bieden, is er een breed scala beschikbaar in veel ontwerpkeuzen, materialen en energie-opties.

Industriële stijl had zijn ontstaan in hoge en grote gebouwen zoals magazijnen, garages en opslag ruimtes. Misschien denk je aan grijze fabrikant kleuren, maar de moderne industriële lamp heeft een scala aan moderne kleuren beschikbaar. In bouwkundig opzicht laat een industriële ruimte niets aan de verbeelding over. De infrastructuur van een fabriek terrein bestaat vaak uit onvoltooide muren, kale ramen en houten balken en hier kreeg de stoere fabriekslamp zijn uitdrukking.

Voordat u weet wat voor soort lampen je wilt aanschaffen, onderzoek gebouwen die een historisch verleden onthullen en creatieve ideeën die je misschien nog nooit hebt opgemerkt. Dus als je een fan bent van de industriële wedergeboorte in meubilair, armaturen en verlichting, dan heb je wellicht je oog al laten vallen op een paar one-of-a-kind verlichtingen die in jouw interieur passen.

De schoonheid van het toevoegen van de industriële elementen in je huis kunnen worden gecombineerd en afgestemd worden op uw huidige eigentijdse stijl met oudere bouwkundige bijzonderheden. De gemakkelijkste ruimte om te beginnen is in de keuken. Industriële hanglampen met Edison lijkende antieke gloeilampen creëert een retro gevoel verlichting in je keuken of waar je ze ook maar ophangt in je huis.