Hoe richt je je woonkamer in als je een viervoeter hebt? - De Stylingfabriek • Lifestyleblog | Design, Modeblog & meer!
17599
post-template-default,single,single-post,postid-17599,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

03 mei Hoe richt je je woonkamer in als je een viervoeter hebt?

De inrichting van je huis is al moeilijk genoeg. De vraag is dan ook altijd hoe je de ruimte zo praktisch mogelijk inricht, maar het toch knus en gezellig houdt. Wat nou als je ook nog een hond hebt rondlopen? Die heeft ook weer zijn eigen “meubilair” waar ruimte voor gemaakt moet worden. Je kunt gemakkelijk alles in een hoekje stoppen, maar er zijn ook andere leuke manieren om de ruimte in te delen. In dit artikel zal daar de nadruk op worden gelegd. Hoe richt je je woonkamer in als je een viervoeter hebt?

De inrichting van je huis moet afgestemd worden op de leeftijd van je hond. In dit artikel zal daar onderscheid in worden gemaakt.

Puppy

Bij jonge honden moet je rekening houden met de zindelijkheid van het beestje. Als je een hondje net in huis haalt zal hij nog overal plassen en poepen. Dit betekent dus dat je moet oppassen met tapijt of een vloerkleed. Heb je een vloerkleed? Leg die in de eerste weken dan even weg zodat er geen vlekken opkomen. Je kunt hem ook bedekken met plastic of krantenpapier.

Tiener

Naar mate de puppy ouder wordt zal hij/zij, net als mensen gaan puberen. Let er dan dus op dat je losse kussens even goed in de gaten houdt. Binnen no time zijn ze aan stukken gescheurd! Je kunt kussens in huis halen van sterk materiaal of erg goedkope kussens voor een tijdje, zodat je ze gemakkelijk kunt vervangen.

Volwassen

Nu is je hond als het goed is getraind genoeg en hoef je geen rekening te houden met jouw meubilair. Als een hond zijn eigen plekje maar heeft. Dit is erg belangrijk, zodat je hond een eigen plekje heeft om zich terug te trekken en goed te kunnen slapen. Een prettige hondenmand is dan ook erg belangrijk om in huis te halen!