Foto’s: zowel een herinnering als een decoratie - De Stylingfabriek • Lifestyleblog | Design, Modeblog & meer!
16374
post-template-default,single,single-post,postid-16374,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

03 mei Foto’s: zowel een herinnering als een decoratie

Dierbare foto’s creëren sfeer in huis, maar hoe zorg je ervoor dat het portret van je familie of de door jou vastgelegde skyline werkelijk onderdeel van je interieur wordt? Het uitkiezen van een bijpassende fotolijst is een van de belangrijkste stappen in de goede richting! Fotolijst.nl is het visitekaartje van onze ambachtelijke lijstenmakerij. Onze vakmensen maken elke omlijsting geheel op maat op basis van jouw wensen. Wie bieden je een breed scala aan opties zoals het bepalen van de kleur, het formaat en natuurlijk de vormgeving. Doordat wij gebruik maken van speciale machines die tot op de millimeter nauwkeurig werken, behoort ook een klein formaat tot de mogelijkheden. Door deze fabricagemethode kunnen we onze zelfgemaakte fotolijsten voor een scherp prijs aanbieden. Je hebt geheel de controle over hoe je jouw herinneringen in de mooiste vorm giet!

Het juiste format bepalen

Er zijn verschillende manieren om warme herinneringen of betoverende zelf geschoten landschapsfoto’s en skylines een bijzondere plaats in het interieur te geven. Het bestellen van een afzonderlijke fotolijst is bijvoorbeeld een mooie manier om een foto van je zoon, dochter of trouwe viervoeter in het zonnetje te zetten. Wilt je graag met een verhaal in beeld je levensgeschiedenis vertellen of de hoogtepunten van een reis blijvend vastleggen? Dan is een foto collage fotolijst een sfeervolle opties. Voor elke doel vind je diverse fotolijsten bij Fotolijst.nl:

  • Lijst voor een geboortekaartje
  • Baklijsten: voor het beschermen en uitlichten van canvasfoto’s
  • Wissellijsten: elk jaar een andere plaatje
  • Silverplated: een fotolijst met raai metaalglans

Via onze site kunt je gemakkelijk het materiaal van de omlijsting uitzoeken zoals hout, aluminium of kunststof. Als je dat wenst maken wij direct de passende passepartout die  aan jouw wensen voldoet. Je neemt eenvoudig contact met ons op om klantrelatie te worden, maar eenvoudig online bestellen is natuurlijk ook mogelijk!