Fleur je huis op met raamfolie - De Stylingfabriek • Lifestyleblog | Design, Modeblog & meer!
17231
post-template-default,single,single-post,postid-17231,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

24 dec Fleur je huis op met raamfolie

Met stickers kun je je huis versieren of een nieuw uiterlijk geven. Er zijn verschillende stickers die je daarvoor kunt gebruiken: raamstickers, raamfolie, muurstickers, deurstickers, vloerstickers en tegelstickers. In dit blog een aantal voorbeelden van raamfolie en raamstickers.

Meer privacy met raamfolie

Je kunt raamfolie gebruiken om inkijk tegen te gaan. Zo kun je in een ruimte privacy creëren. Dit is handig als je huis bijvoorbeeld aan een straat zit waar veel mensen langslopen. Dan is het niet prettig als voorbijgangers zo bij je naar binnen kunnen kijken. Ook bij een badkamer of wc kan het prettig zijn de ramen te beplakken met folie. Zo houd je nog wel wat lichtinval over, zonder dat iedereen je ziet.

Plakfolie raam bedrukken

Je kunt natuurlijk alleen een strook raamfolie opplakken. Leuker is het om op de folie een afbeelding te laten drukken. Zo krijg je iets unieks. Je kunt een afbeelding gebruiken die past bij de ruimte. Zo kun je bijvoorbeeld in een badkamer een afbeelding gebruiken met een water- of zeethema. Of neem een afbeelding die je mooi vindt. Dat kan bijvoorbeeld een vakantiefoto zijn of een leuke foto van jou en je gezin. In een baby- of kinderkamer kun je iets doen dat past bij je kind. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Raamstickers voor de feestdagen

Je kunt ook meerdere raamstickers laten maken. Zo kun je met elke feestdag of seizoen wat anders op je ramen plakken. Behalve raamfolie die met lijm aan de ondergrond plakt, heb je namelijk ook statische plakfolie. De voordelen daarvan zijn dat je het gemakkelijk weer kunt verwijderen, je geen last van lijmresten hebt en je de folie meerdere keren kunt gebruiken. Dit is handig als je meerdere keren per jaar de folie wilt verwisselen.

Folie raam: de mogelijkheden

Zoek je een leverancier om raamfolie en/of raamstickers te bestellen? Kijk dan eens bij Sticker.nl. Bij hen kun je raamfolie laten maken dat aan de plakzijde bedrukt kan worden. Zo kun je de folie aan de binnenkant plakken terwijl je de opdruk aan de buitenkant ziet. Ook kun je de plakfolie raam aan beide kanten laten bedrukken. Dan zie je binnen én buiten hetzelfde. Hoe leuk is dat.