Een goede bureaustoel - De Stylingfabriek • Lifestyleblog | Design, Modeblog & meer!
15744
post-template-default,single,single-post,postid-15744,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

10 nov Een goede bureaustoel

Het klinkt heel simpel, maar hoe weet je of je een goede bureaustoel koopt? Ieder lichaam is namelijk anders en daarom moet u een stoel hebben die perfect bij u past. Een stoel van uw collega kan heel erg fijn zitten, maar is deze wel bijpassend voor u?

Verschillen in bureaustoelen

Er zijn veel verschillende bureaustoelen denk hierbij eens aan het zitvlak. Heeft u liever een hard zitvlak, een zacht zitvlak en welk materiaal vindt u fijner? Doordat er zoveel verschillende zijn kan het zijn dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Om hier echt zekerheid over te krijgen kunt u altijd een afspraak maken bij Officetopper. Hier krijgt u advies over de bureaustoel die bij u past en heeft u een ruime keuze. U kunt deze stoelen niet alleen online bestellen, u kunt ook langskomen in de showroom waar deze bureaustoelen voor u staan.

Materialen van bureaustoelen

De meest gebruikte bureaustoelen zijn gemaakt van stof met aan de leuningen kunststof. Maar naast deze modellen zijn er nog zoveel andere materialen waar u uit kunt kiezen. Zo zijn er bijvoorbeeld ook leren stoelen in allerlei soorten en kleuren.

Wanneer is een bureaustoel goed

Als u een bureaustoel koopt moet u voor uzelf de afweging maken of hij comfortabel genoeg zit om er lang op te zitten. Ook is het belangrijk om te kijken of u de stoel voor uzelf in de juiste positie kunt zetten. Wanneer u de stoel heeft moet hij ergonomisch ingesteld kunnen staan voor u. Komt u met uw voeten op de grond? Kunnen uw armen rusten op de leuningen? Dit zijn belangrijke vragen die u zichzelf moet stellen bij het kopen van een bureaustoel.

De prijs van een goede bureaustoel

Een goede bureaustoel hoeft niet altijd duur te zijn. Bij Officetopper heeft u de keuze tussen nieuwe en gebruikte bureaustoelen. Zo heeft u al een leuke bureaustoel voor onder de honderd euro. Let alsnog wel op bij het kopen van deze bureaustoel of deze geschikt is voor u. Wanneer u 8 uur op een stoel zit wilt u natuurlijk niet na 1 week last van uw rug krijgen. Als u maar 3 uur per dag zit is bureaustoel natuurlijk alsnog belangrijk, maar kunt u misschien een goedkopere nemen. Voor alsnog adviseren wij u een afspraak te maken bij Officetopper zodat een deskundige u advies kan geven.