Design Led Buitenverlichting - De Stylingfabriek • Lifestyleblog | Design, Modeblog & meer!
15859
post-template-default,single,single-post,postid-15859,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive
Buitenverlichting

24 jan Design Led Buitenverlichting

Nederlanders zijn gek op buitenverlichting!

Ondanks we geen lange zomers kennen in Nederland zijn wij in ons kikkerlandje toch gek op het verlichten van onze tuinen. Een goede buitenverlichting is een toegevoegde waarde voor de tuin vinden wij. Maar waarom?

Waarom buitenverlichting?

Buitenverlichting kan meerdere functies hebben. Uiteraard is het fijn als je in die enkele zwoele zomeravonden hier in Nederland niet in het donker op je terras zit. Een sfeervolle terrasverlichting is in dit geval geen overbodige luxe. Het verlichten van de paden of de oprit van het huis is bijna noodzakelijk! Wil je in het donker je huis betreden of verlaten dan kun je in ieder geval zien waar je loopt. En als je dan met je dekentje op de bank zit en je kijkt je tuin in is het ook wel prettig dat je de tuin kunt zien in plaats van het kijken naar een donker zwart gat.

Enorme keus aan buitenverlichting

Als je wel eens op zoek bent geweest naar buitenverlichting, dan weet je dat de keus enorm is! Daarom kun je het beste eerst besluiten wat je ongeveer nodig hebt voordat je op zoek gaat. Wil je Design of Nostalgisch? Wil je vel licht of juist romantisch? Wil je lampen op zonnecellen of leds? Als je ongeveer een beeld hebt kun je starten met je zoektocht.

Design Led Buitenverlichting

De meest verkochte buitenverlichting zijn momenteel de Design lampen met Led verlichting. Op de website van Lichtpartner vind je vele modellen uit de serie Vido & Follow. De Vido Design Led Buitenverlichting heeft helder glas waardoor het licht zeer goed verspreid. De Follow Design Led Buitenverlichting heeft daarin tegen melkglas voor een zachtere lichtverdeling. Beide series hebben een hoogwaardige afwerking waardoor het armatuur extra beschermd is tegen weersomstandigheden. Of je nou op zoek bent naar een grondlamp of een lamp voor tegen een muur, bij Lichtpartner  slaag je gegarandeerd!