Welke buitenlamp is het meest geschikt voor een zomeravond? - De Stylingfabriek • Lifestyleblog | Design, Modeblog & meer!
16120
post-template-default,single,single-post,postid-16120,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

19 jul Welke buitenlamp is het meest geschikt voor een zomeravond?

De tuin is zeker tijdens de zomermaanden een plek om heerlijk tot rust te kunnen komen. Samen met uw partner en kinderen genieten van een ondergaande zon, onder het genot van een hapje en een drankje. Uw terras is een belangrijk onderdeel van uw tuin, waar u na een lange dag bij kunt komen van uw werk of studie. Naast een stenen terras kunt u ook voor een veranda of een overdekte vlonder aan uw woning kiezen. Voor welk type terras u ook kiest, het is belangrijk om het terras van voldoende verlichting te voorzien. De verlichting heeft een grote invloed op de sfeer van uw terras en zorgt er daarbij voor dat u tot laat buiten de deur kunt zitten.

Verschillende soorten lampen

Er bestaan verschillende soorten lampen die u aan de buitenmuren van uw woning kunt bevestigen. Denk bijvoorbeeld aan een mooie wandlamp in een klassieke stijl, een moderne lamp met ledverlichting, kleine lampjes voor aan de rand van uw terras, enzovoorts. Het is van verschillende aspecten afhankelijk welke lamp het meest geschikt is. Vaak wordt gezegd dat het terras een verlengstuk moet zijn van uw woning. Wanneer de buitenlamp te sterk af zou wijken van de stijl van het interieur in huis, zou dit uw terras een rommelige uitstraling kunnen geven. Dit wilt u vanzelfsprekend voorkomen! Zorg er daarom voor dat de lamp op uw terras aansluit bij de stijl van uw interieur in de rest van uw woning.

Een milieuvriendelijke buitenlamp

Steeds meer lampen zetten zonne-energie om naar elektrische energie om de lampen aan te kunnen zetten. Met een klein zonnepaneel aan de bovenzijde van de lamp wordt energie verzameld, wat gebruikt wordt voor het gebruik van de lamp tijdens de avond. Dit geldt zowel voor de lampjes die u aan de rand van uw terras in de grond kan steken, als voor de lampen die u aan de buitenmuren van uw woning hangt.

Bron: Rietveldlicht.nl