Babykamer Verlichting - De Stylingfabriek • Lifestyleblog | Design, Modeblog & meer!
17005
post-template-default,single,single-post,postid-17005,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

25 jun Babykamer Verlichting

Wat leuk, je verwacht een kleintje en kan helemaal los gaan met de inrichting van de babykamer! Naast alle schattige babykamer accessoires is het vooral ook van belang om goed na te denken over de babykamer verlichting. De verlichting in de babykamer bepaalt namelijk voor een groot deel de sfeer. Daarnaast is het handig om te denken aan verschillende soorten verlichting, zoals de hoofdverlichting, waarmee je in één keer de hele kamer verlicht, of een lamp voor een speciaal hoekje.

Plafondlamp voor de babykamer

Heb je een laag plafond in de babykamer dan is een plafondlamp de mooiste optie. En dat hoeft geen saaie witte plaffonniere te zijn. Maar bijvoorbeeld een mooie silhouette lamp van land of Kids. Deze lampen geven een prachtig tafereeltje weer wanneer ze aan gaan, dit geeft een heel bijzonder effect. Aan de onderkant wordt de lamp afgesloten met een diffuser, zo wordt het licht mooi verspreid en kijk je niet direct in de lamp. Voor de meisjeskamer is er de plafondlamp Dandelion, in roze of mint, voor de jongenskamer de Safari silhouette in camel.

Hanglamp babykamer

Wanneer je en hoog plafond hebt in de babykamer, is een hanglamp een leuke optie. De hanglampen van Land of Kids zijn verkrijgbaar in vele verschillende kleuren, stoffen en printjes. Er is er zeker een bij in het thema van jouw babykamer! Ben je geen fan van printjes en ga je liever voor eenvoud, kijk dan eens naar de prachtige wafel hanglampen! 

Sfeerverlichting in de babykamer

Naast de hoofdverlichting is het in een babykamer heel erg fijn om mooie sfeerverlichting te gebruiken. Bijvoorbeeld om ’s nachts een voeding te geven, om aan te laten als jouw baby lekker gaat slapen, of om nog een verhaaltje bij voor te lezen. Een van onze favorieten is de Joseph the Bunny lamp, van Rose in April. Dit vriendelijke konijn zet je op een tafeltje of kastje, en zal al snel als een vriendje voelen! Zijn licht is niet te fel, maar knus en veilig.