Alles wat je moet weten over verschillende soorten gietijzeren houtkachels - De Stylingfabriek • Lifestyleblog | Design, Modeblog & meer!
16998
post-template-default,single,single-post,postid-16998,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

27 mei Alles wat je moet weten over verschillende soorten gietijzeren houtkachels

Wil jij genieten van een behagelijke warmte en een gezellig knappend houtvuur? Dan is een gietijzeren houtkachel iets voor jou. Gietijzeren houtkachels zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en maten. Van traditionele houtkachels tot moderne houtkachels, voor elk interieur is een passende houtkachel verkrijgbaar. Wij vertellen je alles wat je moet weten over de verschillende soorten gietijzeren houtkachels, zodat jij een weloverwogen keuze kunt maken.

Een traditionele houtkachel

Een traditionele houtkachel is de houtkachel zoals wij deze waarschijnlijk allemaal wel kennen. Een statige gietijzeren houtkachel op pootjes, met rijke versieringen, elegante details en één of twee deurtjes met daarin een venster, zodat je het vuur goed kunt zien branden. Een traditionele, gietijzeren houtkachel is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Zo kan je kiezen voor een rechthoekig model, een vierkant model, een model met twee deuren of een model met één deur.

Een moderne houtkachel

Ben jij op zoek naar een houtkachel met een moderne uitstraling, die naadloos aansluit op een strak en modern interieur? Er zijn verschillende gietijzeren houtkachels verkrijgbaar met een modern design. Zo kan je kiezen voor een houtkachel met een opvallend, excentriek vormgegeven rookkanaal, een langwerpige houtkachel met rondere vormen of een rechthoekige hogere gietijzeren houtkachel met twee verschillende kleuren. Wil jij het liefst een “Gietijzeren houtkachel” waarbij modern en traditioneel elkaar ontmoeten? Kies dan voor een houtkachel met traditionele pootjes en een strakke afwerking. Door te kiezen voor een moderne gietijzeren houtkachel kan jij in stijl genieten van de behagelijke warmte van een houtkachel.

Een multifunctionele houtkachel

Ben jij op zoek naar een kachel die ook andere functies heeft? Ook dat is mogelijk. Zo kan je kiezen voor een gietijzeren houtkachel met een ingebouwd vak voor het brandhout, een houtkachel met een speciaal warmhoudvak voor pannen en schalen of een houtkachel met een kookplaat. Wil jij jouw houtkachel echt gebruiken als fornuis en minder om de ruimte te verwarmen? Dan is een houtfornuis een betere keuze.

Een gietijzeren houtkachel kopen

Wil jij jouw interieur verrijken met een prachtige, passende gietijzeren houtkachel en ben je op zoek naar een adres waar jij een houtkachel kunt kopen? Het is mogelijk om jouw houtkachel te kopen bij een plaatselijke specialist, maar je kunt jouw houtkachel vandaag de dag ook eenvoudig online bestellen. Online vind je een groot aanbod houtkachels en kan je de houtkachels in alle rust vergelijken, zodat je een houtkachel vindt die helemaal bij jou past