3 Leuke ideeën met mozaïek tegels - De Stylingfabriek • Lifestyleblog | Design, Modeblog & meer!
16449
post-template-default,single,single-post,postid-16449,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

19 jun 3 Leuke ideeën met mozaïek tegels

Stijl kun je op veel verschillende manieren aanbrengen in je huis. Een van deze manieren die nog vrij zeldzaam is in Nederland is met mozaïek tegels. En dat terwijl er zoveel leuke en interessante dingen zijn die je ermee kunt doen. Vandaag gaan we drie van deze ideeën bespreken – en ook behandelen we waarom mozaïek zo’n mooie toevoeging kan zijn in je interieur.

Waarom mozaïek?

De kracht van Mozaïek ligt erin dat er zo verschrikkelijk veel mogelijkheden zijn. Hoe komt dat?  Het antwoord is simpel: omdat je mozaïek tegels in verschillende kleuren, vormen en maten kunt toepassen, zijn er veel verschillende combinaties mogelijk. Kortom, je kunt al je creativiteit kwijt met mozaïek tegels. Daarbij is het ook goed te combineren met kleuren en stijlen die nog meer voorkomen in je interieur. Alles wat je nodig hebt is een creatieve blik, en dan moet het lukken om mozaïek te laten passen met de rest van je huis.

3 Leuke ideeën wat je met mozaïek tegels kunt doen

Kun je alsnog wat inspiratie gebruiken? Dan zijn hier drie leuke ideeën die je met mozaïek tegels kunt doen in je interieur. Als eerste is mozaïek vaak erg mooi in de badkamer. Je kunt het bijvoorbeeld op de vloer leggen, of in de douchecabine. Maar wat ook een een goed idee kan zijn is om het op de muur rondom de spiegel te plaatsen. Afhankelijk van de andere kleuren in de badkamer zijn wit, blauw en tinten die daartussen liggen goede badkamer kleuren voor mozaïek tegels.

Ook in de keuken kan mozaïek mooi zijn. Leg het bijvoorbeeld achter het keukenblad tegen de muur aan. Kies voor drie verschillende kleuren die al gebruikt worden in je keuken. Of als je twee kleuren gebruikt, kies dan deze twee en een tint die ertussen ligt.

Als laatste variant kun je ook mozaïek tegels gebruiken om een unieke eyecatcher in je huis te creëren. Kies een een ruimte die een beetje saai lijkt, en leg er dan mozaïek tegels neer om deze op te fleuren.