Hoe verzorg je je hairextensions? - De Stylingfabriek • Lifestyleblog | Design, Modeblog & meer!
17126
post-template-default,single,single-post,postid-17126,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

08 okt Hoe verzorg je je hairextensions?

Hairextensions zijn een dure aankoop. Daarom is het ook belangrijk dat ze goed worden verzorgd en onderhouden. Je kan ook speciale producten aanschaffen om de levensduur van je extensions te verlengen. Let op want je kan niet alle extensions hergebruiken. Daarom is het van belang dat je je extensions aanschaft bij Hairextensions Voordeel. Zo weet je zeker dat je ze kan hergebruiken.

Wassen

Natuurlijk is het belangrijk dat je je extensions schoonhoudt. Maar je hoeft ze gelukkig niet zo vaak te verzorgen als je eigen haar. Het is belangrijk dat je de extensions de liefdevolle aandacht geeft zodat je er lang van kan genieten. Als je de extensions wast is het van belang dat je lauwwarm gebruikt. Verder is het belangrijk dat je milde verzorgingsproducten gebruikt zodat je ze niet beschadigd. Daarnaast moet je altijd na het wassen een haarmasker of conditioner gebruiken. Door dat te gebruiken wordt het haar gevoed en blijft het zacht en klitvrij. Als je gebruik maakt van een haarmasker, dan is het belangrijk dat je het lang laat intrekken.

Drogen

Als de extensions eenmaal gewassen zijn, moet je ze opdrogen. Het is belangrijk dat je de extensions op een natuurlijke manier laat drogen. Dat kan je doen door ze uit te hangen of over een handdoek te leggen. Als de extensions eenmaal droog zijn, zit er meestal slag in. Je mag ze stijlen maar het is wel aan te raden een warmte protector te gebruiken.

Opbergen

Eenmaal gewassen en opgedroogd, is het belangrijk dat ze netjes worden opgeborgen. Wel is het belangrijk dat de extensions helemaal droog zijn. Je kunt ze op verschillende manieren opbergen. Het belangrijkste is wel dat ze in een platte positie liggen en ze niet in aanraking komen met direct zonlicht. Wat meestal ook wordt gedaan is ze laten hangen in speciale hanger voor extensions. Het maakt niet uit waar ze worden opgeborgen, zolang ze maar plat liggen.

Stylen

Natuurlijk moet je voor de verschillende soorten kapsels je haar in style brengen. Je kan je extensions stylen en krullen daarbij is het wel belangrijk dat je een heatprotector gebruikt. Ook is het belangrijk dat je dagelijks serum op je extensions smeert. Met deze tips ga je heel lang plezier hebben van je extensions.