Hoe maak ik mijn huis modern? - De Stylingfabriek • Lifestyleblog | Design, Modeblog & meer!
16587
post-template-default,single,single-post,postid-16587,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

18 sep Hoe maak ik mijn huis modern?

De economie in Nederland begint weer op te bloeien en daarom hebben veel mensen steeds meer te besteden. Daarom besteden steeds meer geld aan het interieur van hun huis. Denk hierbij aan de meubels, maar bijvoorbeeld ook bekleding van muren en vloeren. Over deze muren zal ik meer vertellen in dit artikel. Wat zijn de mogelijkheden, wat moet je wel doen en wat niet, enzovoort. Ben jij dus op zoek naar advies over de decoratie van je wanden, dan ben je op de goede plek.

 

Allereerst kan je voor een houten wandbekleding kiezen. Een houten wandbekleding zorgt voor een vintage look die door veel mensen wordt bewonderd. Hout op de muur zal ook niet snel beschadigen, en wanneer het beschadigd wordt zal het niet heel goed zichtbaar zijn. Een houten wandbekleding is dus zeer duurzaam en zal niet snel vervangen of onderhouden moeten worden. Het enige nadeel is echter dat het hout kan gaan splinteren en wanneer je dus langs de muur schaaft kan het zijn dat er een splinter in je huid terecht komt.

 

Een andere optie is om je muur te decoreren met een steenstrip. De steenstrip kan een hele moderne, maar ook een hele huiselijke sfeer geven. Een steenstrip is eveneens als hout zeer schade bestendig en zal dus weinig onderhouden moeten worden. Mensen die houden van een strakke uitstraling kiezen meestal sneller voor een stenen wandbekleding in hun huis dan een houten wandbekleding, hoewel een houten wandbekleding ook heel strak kan ogen. Daarom adviseer mensen die voor een strakke moderne look gaan om toch te overwegen een houten wandbekleding te bekijken. In bepaalde combinaties kan hout heel strak en modern ogen en daarom is dit zeker geen slechte optie. Steen is in tegenstelling tot hout wel minder gevoelig voor ongelukjes, omdat het glad is en geen scherpe punten bevat.