Hoe creëer je thuis het wellness gevoel? - De Stylingfabriek • Lifestyleblog | Design, Modeblog & meer!
17158
post-template-default,single,single-post,postid-17158,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

24 okt Hoe creëer je thuis het wellness gevoel?

Even heerlijk tot rust komen in de sauna wil je natuurlijk het liefst elke dag. Het is heerlijk om even helemaal tot rust te komen als je er na een drukke periode even doorheen zit. Dit is een goede reden om je badkamer om te toveren naar een wellnessruimte, maar hoe doe je dit dan? In dit artikel zullen we je enkele tips geven hoe je dit voor elkaar kunt krijgen!

Muziek

De juiste muziek in je badkamer kan wonderen doen voor je stemming. Zet vooral jouw lievelingsmuziek op, maar experimenteer ook eens gerust met stemming geluiden, zoals het geluid van een kabbelend beekje of een regenachtig bos. Dit kan erg ontspannend werken en je hebt hierdoor echt het gevoel dat je je in een andere wereld bevindt. Let er wel op dat je geen opladers gebruikt in je badkamer. Het liefst wil hiervoor een draadloze speaker gebruiken die waterdicht is.

Leer masseren

Dit kun je samen met je partner doen. Als je allebei leert masseren kun je dit bij elkaar uitoefenen. Naast dat het natuurlijk een leuke activiteit is die je relatie goed kan doen, kun je er ook nog eens heel veel geld mee besparen. Probeer je eens te verdiepen in een ayurvedische massage. Deze indische massage is heerlijk ontspannend en kan ervoor zorgen dat je nieuwe energie krijgt!

Een lekker geurtje

Een lekker geurtje kan ook wonderen doen voor je humeur. Het is heerlijk om je neus goed te prikkelen met een heerlijke badschuim of een geurkaars. Verschillende geuren kunnen verschillende effecten hebben op je humeur, dus probeer er een paar uit en kies gewoon de geuren die jij het lekkerst vind.

Als het bij jou thuis altijd druk is, is het misschien het beste idee om zelf naar de sauna te gaan. Geef jezelf lekker een sauna cadeaubon en kom even helemaal tot rust. Je zult merken dat je hier thuis ook rustiger van wordt en dat je met hernieuwde energie aan de slag kunt.

Tags: