Fietsen met een motor - De Stylingfabriek • Lifestyleblog | Design, Modeblog & meer!
17654
post-template-default,single,single-post,postid-17654,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive
vrouw op fiets

22 jul Fietsen met een motor

Ben je laatst ingehaald door een elektrische fiets? Dan ben je zeker niet de enige. E bike fietsen worden steeds populairder en dat is ook niet echt gek. Want zeg nou zelf, het fietst toch een stuk lekkerder als je wind mee hebt dan als je wind tegen hebt. En natuurlijk zeggen er mensen dat elektrische fietsen alleen voor ouderen zijn maar hier is natuurlijk niks van waar. Met elektrische fietsen kan je zelf kiezen hoeveel hulp jij nodig denkt te hebben tijdens het fietsen en natuurlijk wat voor een soort en maat fiets jij wilt hebben. Hierdoor kan je garant staan dat er een perfecte fiets voor jou bijzit. 

 

Zelf hebben wij gekeken naar fietsen van het merk Amslod. Dit omdat Amslod de snelst groeiende e-bike specialist van Nederland is. Dit hebben zij bereikt doordat ze een goede prijs-kwaliteit verhouding hebben doordat u de fiets rechtstreeks uit de fabriek koopt. Mooie voordelen van de elektrische fietsen van Amslod zijn dan ze een uniek lcd-kleurendisplay hebben, een veilige fietsverlichting en een innovatief 43 volt e-bike systeem. En hiernaast hebben de elektrische fietsen van Amslod de grootste actieradius van Nederland. Dit betekent dat de accuduur langer is en je er dus zeker een groot eind mee kan fietsen. Ook zijn de reviews voor Amslod fietsen erg goed, net zoals de online reviews Amslod elektrische fietsen. 

 

Elektriche fietsen worden populair

Elektrische fietsen kunnen een motor op een andere plaats hebben. Zo heb je elektrische fietsen met een voorwielmotor en elektrische fietsen met een middenmotor. Beide hebben hun voor-en nadelen. Elektrische fietsen met een voorwielmotor zijn te gebruiken in zowel de stad als op een lange fietstocht. Ook zijn ze erg licht, wat fijn is als u af en toe zonder hulp wilt fietsen. Tevens geven ze ook minder geluid waardoor u minder opgemerkt kan fietsen. 

Elektrische fietsen met een middenmotor zijn wat stabieler dan de elektrische fietsen met een voorwielmotor. Dit komt doordat ze wat zwaarder zijn en dit zwaartepunt dichter bij de grond ligt. Dit creëert ook een wat natuurlijker gevoel van fietsen. Deze fietsen worden vaker gebruikt en zijn ook populairder dan de fietsen met een voorwielmotor. Elektrische fietsen met een middenmotor zijn ook bruikbaar in een heuvelachtig gebied doordat de motor zich aanpast aan de kracht die u uitoefent op het pedaal. Dit zorgt ervoor dat u een fiets met een middenmotor goed als sportfiets kan gebruiken. 

 

Verschillen in soorten

Naast het verschil tussen de motoren zijn er zeker nog meer verschillen tussen verschillende soorten elektrische fietsen. Zo is er het verschil tussen een hoge of lage instap. Vroeger hadden mannen fietsen natuurlijk een hogere instap dan vrouwen fietsen. Maar nu met een elektrische fiets kan dit niet altijd even handig of veilig zijn. Daarom is het handig om te kijken wat bij u past en waar u zich veilig bij voelt. Qua veiligheid zorgt Amslod ervoor dat de fietsen een automatische verlichting, een remlicht en een lcd-kleurendisplay hebben. 

 

Denkt u na het lezen ook dat een elektrische fiets misschien wel iets voor u is? Dan raden we u sterk aan om u goed in te lezen in veel soorten elektrische fietsen en er eentje uit te zoeken die bij al uw eisen past.