Een opticien aan huis - De Stylingfabriek • Lifestyleblog | Design, Modeblog & meer!
17281
post-template-default,single,single-post,postid-17281,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

27 feb Een opticien aan huis

Je zou dringend een opticien moeten raadplegen, maar je hebt geen tijd, geen mogelijkheid of geen opticien in de buurt. Stel je bezoek niet langer uit en laat de opticien tot bij jou komen. Met een opticien aan huis kan je eender waar en eender wanneer genieten van de vakkennis van een diplomeerde opticien.

Oogmeting, brillen en lenzen
Voor een oogmeting hoef je niet langer de deur uit. De gediplomeerde opticien als Actiefoptiek.nl brengt de apparatuur die nodig is om je oog te meten gewoon mee naar jouw thuis. De professionele apparatuur is draagbaar en kan geïnstalleerd worden op eender welke stevige tafel. De oogmeting kan in elke kamer worden uitgevoerd. Je hebt enkel een tafel, een stoel en natuurlijk je ogen nodig! 

Als je op zoek bent naar een nieuwe bril of je wil je montuur vervangen, laat dan de opticien aan huis langskomen. Hij komt met een hele grote koffer vol in het oog springende brilmonturen naar je toe. In je eigen vertrouwde omgeving maak je rustig je keuze. En ook je huisgenoten kunnen onmiddellijk hun mening geven. 

Of misschien kies je liever voor contactlenzen. Ook daarmee helpt de opticien aan huis je met plezier. Van opmeting, levering en lenzen helpen inbrengen tot aanpassingen, tips en advies over je lenzen, het is allemaal mogelijk. Bovendien moet je niet meer in het hoekje van de winkel kruipen om je lenzen te testen, voortaan leer je ze inbrengen en uitnemen voor je eigen spiegel en op je eigen tempo. 

Zelfs al heb je slechts een kleine aanpassing aan je bril nodig, voor de opticien aan huis is niets te veel gevraagd. Hij komt graag bij je langs voor advies en nazorg onder vier ogen.

Een afspraak maken
Lijkt het je wel handig om de opticien bij je thuis te ontvangen? De opticien aan huis komt zowel overdag als ‘s avonds op het afgesproken uur bij je langs. Hij blijft zolang het nodig is en kan eventueel meerdere personen in het gezin behandelen. Zo kan de opticien met zijn eigen ogen zien wat het meest geschikt is voor jouw ogen en jou de zorg op maat bieden die je verdient. Ga nu naar onze website en maak een afspraak want je ogen zijn kostbaar, ook als je minder mobiel bent of weinig tijd hebt.