Een nieuwe uitstraling aan je kantoor - De Stylingfabriek • Lifestyleblog | Design, Modeblog & meer!
17813
post-template-default,single,single-post,postid-17813,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

18 feb Een nieuwe uitstraling aan je kantoor

Op sommige momenten is het tijd voor nieuw meubilair, zo ook op je kantoor. Je kunt er voor kiezen om dit meubilair nieuw aan te schaffen, maar wanneer je een groot kantoor hebt loopt de prijs voor al dit nieuwe meubilair al snel hoog op. Je kunt er dan ook voor kiezen om meubilair aan te schaffen wat al eens is gebruikt. Je bespaart dan in de kosten en je kunt dit meubilair een tweede leven geven. 

De kwaliteit

Meubilair wordt niet voor een tweede leven aangeboden als het hier niet meer voor geschikt is. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over het eventuele feit of de tweedehands kantoormeubelen nog wel in goede staat zijn. Er kan je namelijk verzekerd worden dat dit zeker nog het geval is en ze daarom juist nogmaals worden aangeboden. Alle meubels worden van tevoren goed bekeken en door een bepaalde keuring gehaald. Als ze niet door deze keuring komen worden de meubelen ook niet opnieuw aangeboden. Je krijgt dus alleen te maken met de beste tweedehands meubels die zeker nog een tijd meegaan.

De juiste plek

De plek waar je deze tweedehands kantoormeubelen kunt realiseren is bij Lamers. Je kunt hier terecht voor tweedehands bureau’s, bureaustoelen, maar ook voor bijvoorbeeld archiefkasten gebruikt, prullenbakken en lampen. Je kunt dus een volledig kantoormeubilair bij Lamers krijgen zodat je ook gelijk klaar bent met het aanschaffen van alles wat je nodig hebt. Bij Lamers worden er allerlei merken aan meubilair aangeboden dus je krijgt zeker te maken met kwalitatief goede meubels die eventueel wat aanpassingen hebben doorstaan om het meubilair weer zo goed mogelijk aan te kunnen bieden voor nieuwe gebruikers. 

De juiste stijl

Als je eenmaal niet zoveel te besteden hebt aan het meubilair voor in je kantoor, dan is er niks mis met het aanschaffen van tweedehands meubilair. Dit scheelt je een hoop in de kosten en op die manier kun je ook weer eventueel investeren in andere dingen voor op kantoor. Denk bijvoorbeeld aan bepaalde accessoires of andere elementen die nu eenmaal beter uitpakken wanneer ze nieuw zijn. Door het grote aanbod aan tweedehands kantoormeubilair kun je nog steeds inspelen op een bepaalde stijl die je op je kantoor naar voren wilt brengen. Daarnaast ben je er door de kwaliteit van verzekerd dat iedereen comfortabel aan het werk kan gaan. Een uitstraling die het kantoor heeft kan namelijk ook van belang zijn voor de manier van werken en als je de productiviteit hoog wilt houden, is dit ook iets waar je rekening mee kunt houden.