Dé vakantietrends van 2016 - De Stylingfabriek • Lifestyleblog | Design, Modeblog & meer!
15501
post-template-default,single,single-post,postid-15501,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

28 apr Dé vakantietrends van 2016

De zomer staat voor de deur, tijd om de vakantie voor dit jaar te boeken! Naar welke bestemming gaat u dit jaar? Of blijft u wellicht in eigen land nu het ook in Nederland steeds warmer wordt in de zomer? Naast de keuze uit verschillende bestemmingen, heeft u ook de keuze tussen een sportieve, een luie of wellicht een culturele vakantie. Voor 2016 zijn drie belangrijke vakantietrends op te merken onder de boekingen die tot dusver gedaan zijn bij de verschillende reisbureaus. Deze trends zijn gericht op luxe, familie en duurzaamheid.

 

De ideale vakantie voor 2016

In 2016 lijken de familievakanties de voorkeur te krijgen, waarbij men lekker met de hele familie naar dezelfde plek trekt. Dit kan bijvoorbeeld door naar hetzelfde hotel te gaan aan de Turkse kust, maar ook door op verschillende campings te verblijven in Spanje of Italië. In de avond lekker samen uiteten en overdag uw eigen ding doen, het lijkt populair te worden dit jaar.

Naast de familievakantie lijkt ook duurzaamheid een belangrijk aspect te worden. Mensen kiezen liever voor een milieuvriendelijk vliegtuig, dan een trein, de auto of zelfs een bus. Als u het helemaal goed wilt doen gaat u vanzelfsprekend lekker met de fiets op de vakantie, waarbij u helemaal geen uitstoot heeft. Daarbij bent u met de fiets ook nog eens hartstikke sportief bezig!

Voor de gezinnen waarin het mogelijk is, wordt steeds vaker gekozen voor luxe. Zo gaan mensen bijvoorbeeld minder lang weg, maar kiezen ze voor een beter hotel of appartement voor hun verblijf.