Dé modetrends voor mannen deze zomer - De Stylingfabriek • Lifestyleblog | Design, Modeblog & meer!
18050
post-template-default,single,single-post,postid-18050,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive
modetrends voor mannen

21 mrt Dé modetrends voor mannen deze zomer

Als man wil je er natuurlijk graag goed uitzien deze zomer. Daarom zijn de modetrends van deze zomer van groot belang om op tijd te weten. Hierdoor kun jij je er in verdiepen en kijken wat jij gaat bestellen. Heb je al eens gekeken naar de luxe heren vesten op Gentiluomo.com? Deze vallen echt heel goed in de smaak deze zomer! Het kan af en toe wel eens wat frisser zijn en dan met name in de avonduren (of vroeg in de ochtend). Zo kun je jezelf toch netjes en warm aankleden. Vesten zijn verkrijgbaar in veel kleuren, maten en modellen, dus de moeite waard om je daar eens te laten inspireren. 

Modetrends deze zomer

Aan alle mannen, goed opgelet want hier komen de echte modetrends van deze zomer!

  • Ben je bang voor kleuren? Deze zomer niet meer! In de zomer gaat het om het dragen van kleur waar je vrolijk van wordt. Natuurlijke kleuren en pasteltinten zijn erg trendy deze zomer. De boventoon wordt gevoerd door blauw, mint en staal groen. Lichte kleuren zijn ook nog erg populair (te denken aan zand, ecru en wit).
  • Als je graag naar het terras gaat, dan is een gelaagde outfit echt een must have. Het kan op het terras of aan het water flink afkoelen, ook als je op vakantie bent.
  • Luchtige en chique outfit kiezen. Een gilet is helemaal terug, een polotrui hoort er ook weer helemaal bij. 
  • Strepen zijn altijd wel in geweest, maar deze zomer zal je het meer en meer terug zien keren. Met een streepjes outfit is namelijk erg veel mogelijk. Als je langer en slanker wil lijken, dan moet je voor de verticale strepen gaan. Je postuur krijgt een bredere uitstraling als je horizontale strepen draagt. De regel dit hierbij geldt is hoe dikker de streep hoe relaxter jouw outfit is! 
  • Draag je graag strakke kleding? Deze zomer niet meer. Comfort dat is waar het sowieso om draait. Draag kleding die wat losser op je huid zit, dan dringen de schadelijke Uv-stralen ook niet zo snel door de stof heen. 
  • Waar komt je kleding vandaan? Misschien heb je er nog niet zo bij stilgestaan, maar kies voor duurzame kleding. Als de kleding is gemaakt van materialen zonder schadelijke chemicaliën, dan voel je je daar vaak ook fijner in.