De Diamantair verlovingsringen - De Stylingfabriek • Lifestyleblog | Design, Modeblog & meer!
16208
post-template-default,single,single-post,postid-16208,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.1,vc_responsive

28 sep De Diamantair verlovingsringen

Bij De Diamantair kun je niet alleen prachtige verlovingsringen krijgen, maar je krijgt ze ook nog eens in geweldige kwaliteit. De Diamantair combineert een mooie ring van hoogwaardig goud met een bijzondere, pure diamant. Vrijwel alle diamanten van dit bedrijf zijn perfect geslepen, meestal in een Briljant-slijpvorm. Doordat de ringen uit mooi goud en diamant bestaan, vormen ze eigenlijk de perfecte verlovingsringen. Wie kan daar nu nee tegen zeggen?

18-karaat goud

De verlovingsringen van De Diamantair bevatten niet zomaar goud. Een traditionele verlovingsring is natuurlijk gemaakt van goud én een mooie diamant. Maar de traditie in Nederland bestaat meestaal uit ringen van 14-karaat goud. Internationaal is het echter gebruikelijk om ringen van 18-karaat te kiezen. Daarom heeft de Diamantair besloten dat ze alleen 18-karaat gouden ringen aanbieden – tegen de prijs van 14-karaat goud. Perfecter kan het dus eigenlijk niet: je krijgt een hogere kwaliteit goud voor dezelfde prijs. Bovendien kun je ook nog eens uit verschillende soorten goud kiezen. Zo heb je geelgoud, witgoud, en platina. De laatste twee beschikken over een hele chique, lichte kleur, terwijl de eerste juist een warmere, gouden kleur uitstraalt.

Bijzondere diamanten

De prachtige diamanten van De Diamantair worden direct bij de fabrikant gekocht. Op deze manier zorgt het bedrijf voor de hoogst mogelijke kwaliteit van de edelstenen. De diamanten worden meestal geslepen in de Briljant-slijpvorm. Dit is verreweg de meest chique manier om je te verloven. De Briljant-slijpvorm zorgt voor net even een bijzondere look van je verlovingsring. Ben jij dus van plan om binnenkort jouw geliefde ten huwelijk te vragen? Aarzel dan niet langer, en neem contact op met De Diamantair.